Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit amplificator 100w

Vizitator tilinca

Postări Recomandate

Vizitator tilinca

Am si eu o rugaminte,, la cei care se pricep imi puteti spunde daca kitul asta ar scoate 100w???1. Conţinutul kitului:• Amplificator mono 100 Waţi (1 x 100W RMS @ 4 Ohmi).• Un set conectori.2. Avantaje: • Cablaj imprimat tip FR4, 35 microni placat cupru.• Dimensiunile cablajului imprimat: 80 x 40 Mm.• Puterea maxima de ieşire maxima: 120 waţi RMS @ 4 Ohmi @ 1% THD• Tipul amplificatorului clasa AB Mos finali: IRFP240, IRFP9240.• Foarte usor de montat in carcase de amplificatoare sau de adaptat la proiecte de sunet.3. Caracteristici:• Tensiunea de alimentare dublă: (± 18 ... 45V DC).• Curent suportat: max. 3A.• Curentul consumat in gol: 60…120 mA.• Puterea de ieşire (Waţi RMS) pentru 0.1% distorsiuni armonice:Vcc = ± 45 V, Rout = 8 Ohm - 65 Wati.Vcc = ± 45 V, Rout = 6 Ohm - 80 Wati.Vcc = ± 45 V, Rout = 4 Ohm - 100 Wati.• Domeniul de frecvenţe reprodus: 16Hz... 35KHz. (± 3dB).si as putea sa folosesc si kitul de preamplificare la kitul de mai sus?Mixer cu preamplificator si corector de ton, stereo-Trei intrari stereo independente;-Potentiometri intrari (3buc.), potentiometri ton (2buc.), potentiometru volum ;-Banda de frecventa minim 16Hz-35Khz ;-Preamplificator de zgomot mic cu circuitul integrat j-FET TL074;-Corector de ton Baxandall cu corectie mai buna de ą15dB la 40Hz si 16Khz;-Tensiune de alimentare 12-20V ;-Stabilizator de tensiune cu CI pe placa ;-Curentul absorbit la alimentarea cu 20V: 13mA ;-Impedanta de intrare minimum 20Kohmi ;- Impedanta de iesire maximum 10Kohmi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kodor2001

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din cate stiu eu, produsele psc respecta specificatiile afisate.Daca va ganditi sa folositi un singur traf pentru alimentarea celor 2 kit-uri (sau un traf cu un singur rand de secundare), va trebui sa gasiti o modalitate de a mai reduce acei +/- 45 V spre un 25-30V, altfel vi se va incalzi bine de tot (ca sa nu zic :va frige...sau va deceda de prea multa caldura :rade: ) acel stabilizator de la preamp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări