Vizitator tilinca Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Am si eu o rugaminte,, la cei care se pricep imi puteti spunde daca kitul asta ar scoate 100w???1. Conţinutul kitului:• Amplificator mono 100 Waţi (1 x 100W RMS @ 4 Ohmi).• Un set conectori.2. Avantaje: • Cablaj imprimat tip FR4, 35 microni placat cupru.• Dimensiunile cablajului imprimat: 80 x 40 Mm.• Puterea maxima de ieşire maxima: 120 waţi RMS @ 4 Ohmi @ 1% THD• Tipul amplificatorului clasa AB Mos finali: IRFP240, IRFP9240.• Foarte usor de montat in carcase de amplificatoare sau de adaptat la proiecte de sunet.3. Caracteristici:• Tensiunea de alimentare dublă: (± 18 ... 45V DC).• Curent suportat: max. 3A.• Curentul consumat in gol: 60…120 mA.• Puterea de ieşire (Waţi RMS) pentru 0.1% distorsiuni armonice:Vcc = ± 45 V, Rout = 8 Ohm - 65 Wati.Vcc = ± 45 V, Rout = 6 Ohm - 80 Wati.Vcc = ± 45 V, Rout = 4 Ohm - 100 Wati.• Domeniul de frecvenţe reprodus: 16Hz... 35KHz. (± 3dB).si as putea sa folosesc si kitul de preamplificare la kitul de mai sus?Mixer cu preamplificator si corector de ton, stereo-Trei intrari stereo independente;-Potentiometri intrari (3buc.), potentiometri ton (2buc.), potentiometru volum ;-Banda de frecventa minim 16Hz-35Khz ;-Preamplificator de zgomot mic cu circuitul integrat j-FET TL074;-Corector de ton Baxandall cu corectie mai buna de ą15dB la 40Hz si 16Khz;-Tensiune de alimentare 12-20V ;-Stabilizator de tensiune cu CI pe placa ;-Curentul absorbit la alimentarea cu 20V: 13mA ;-Impedanta de intrare minimum 20Kohmi ;- Impedanta de iesire maximum 10Kohmi Link spre comentariu
kodor2001 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Din cate stiu eu, produsele psc respecta specificatiile afisate.Daca va ganditi sa folositi un singur traf pentru alimentarea celor 2 kit-uri (sau un traf cu un singur rand de secundare), va trebui sa gasiti o modalitate de a mai reduce acei +/- 45 V spre un 25-30V, altfel vi se va incalzi bine de tot (ca sa nu zic :va frige...sau va deceda de prea multa caldura ) acel stabilizator de la preamp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum