allexx1968 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Opera de arta Link spre comentariu
zbodeoc Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Mastile acelea inalte imi aduc aminte de McIntosh... frumosCred ca trebuie sa tragi de mineca un fotograf profesionist sa te invete, pret de-o ora-doua, cum se fotografiaza o "cutie", adica cum se pune in evidenta o lucrare de-asta, sa stii ca nu-i nici-o rusine aici! (O imagine spune cit o mie de cuvinte...)Altfel n-am ce sa zic, poate ca puteai sa-i zici si "seria beton" :-) Bafta! Take care! Link spre comentariu
Vizitator mosu3069 Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Mastile acelea inalte imi aduc aminte de McIntosh... frumosCred ca trebuie sa tragi de mineca un fotograf profesionist sa te invete, pret de-o ora-doua, cum se fotografiaza o "cutie", adica cum se pune in evidenta o lucrare de-asta, sa stii ca nu-i nici-o rusine aici! (O imagine spune cit o mie de cuvinte...)Altfel n-am ce sa zic, poate ca puteai sa-i zici si "seria beton" :-) Bafta! Take care!AM RAMAS PROST Link spre comentariu
zbodeoc Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Iarta-ma, Moshule, dar nu ma adresam tie! Gabi o sa stie exact ce-am spus si cit ii apreciez munca... Daca mai sint si altii care nu stiu, atunci m-am gindit la asta (mie mi-ar place sa-mi spuna cineva ca am influente McIntosh): http://www.dinoxpc.com/News/news.asp?ID ... a+McIntosh iar in materie de poze vezi diferenta de expresivitate foto la cele trei pozitii de mai jos, ale aceluiasi aparat: http://www.mc275.org/wp-content/uploads/2009/10/121.jpg http://www.analogstereo.com/amp_mcintosh_mc275.htm http://www.gadgetguy.com.au/article.asp ... =53&page=5 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Am participat la o ...."HI-end Milano" impreuna cu un amic de-al meu care construieste boxe poate am sa pun si alte foto, nu din rautate dar romania nu este o prioritate pt mine dpdv comercial :cry: unde pui si riscul de a fi luat in bascalie (tipic rromanesc) asa ca prefer silence. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Am participat la o ...."HI-end Milano" impreuna cu un amic de-al meu care construieste boxe poate am sa pun si alte foto, nu din rautate dar romania nu este o prioritate pt mine dpdv comercial :cry: unde pui si riscul de a fi luat in bascalie (tipic rromanesc) asa ca prefer silence." Romania nu este o prioritate pt mine dpdv comercial :cry: unde pui si riscul de a fi luat in bascalie (tipic rromanesc) asa ca prefer silence." sunt cu totul de acordla noi daca nu scrie marca X sau Y nu e bun sau daca un ascultator de muzica numit " audiofil" vede ceva facut custom nici nu se uita la tine sau sculae !peste granitele snoabei Romanii oamenii prefera custom si platesc bine pentru asta mult succes Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Tot la Milano....auditie cu phono+pre spectral+finalul meu de 2x120w cu EL509 si boxe custom ale amicului meu... Si o boxa mai mica.... Link spre comentariu
Kosmin Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Foarte interesant, pe semne in Italia sunt camerele mai mari decat la hi-fi arena.Ce pareri au avut ascultatorii? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Foarte interesant, pe semne in Italia sunt camerele mai mari decat la hi-fi arena.Ce pareri au avut ascultatorii?La cit a costat pt 2 zile.... ar fi trebuit sa ne puna la dispozitie si 2 domnisoare oricum era un hotel de 5 stele dar 1800 euro mi se pare cam mult Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Foarte interesant, pe semne in Italia sunt camerele mai mari decat la hi-fi arena.Ce pareri au avut ascultatorii?La cit a costat pt 2 zile.... ar fi trebuit sa ne puna la dispozitie si 2 domnisoare oricum era un hotel de 5 stele dar 1800 euro mi se pare cam mult merita investitia in promovarea sculelorginditiva la urmatoarele comenzi este o strategie de marketing sa participati la asemenea expozitii,da incredere oamenilor!!felicitari Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Salut1800 de euro vi se pare mult? inseamna ca nu stiti cit costa la hifi arena o participarePretul este cam de 5000 din spusele unor participanti.Si sa nu mai spunem ca Bucuresti nu e Milano sa fim seriosi.La cit mai multe vinzari Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 SI IAR PROBE..... De la stinga la dreapta....1pre si 2 finali preul e cu volum motorizat telecomandat,6 intrari 2 balanced si 4 normale deci 6 in total cistigul global 25dB in banda 9hz...38khz Toate intrarile sunt: line Iesire balanced/normala Tensiune max iesire 18v/rms sinus Intrerupator pe panoul frontal pt atenuare 20dB tuburi 2x 6H8C;2x6H13C;2x5T3C Alimentare separata left /right Cuplaje cu transformatoare input /output in total contine 12 trasformatoare....(input /output/driver/filtre /alimentare...) Zintrare 10kohm Z iesire 120 ohm Greutate pre 62kg... urmeaza sa decid ce culoare sa aiba panoul ambra sau rosu asa parca e mai interesant: Link spre comentariu
allexx1968 Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Cum spuneam "opera de arta". O schema ai gabriele?Sunt curios de ea(din pacate nu cred sa-mi permit vreodata asa ceva).Respecte Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Cum spuneam "opera de arta". O schema ai gabriele?Sunt curios de ea(din pacate nu cred sa-mi permit vreodata asa ceva).RespecteMultumesc pt aprecieri ....schema e "banala" realizarea practica e adevarata provocare ce-i drept sunt multe componente care fac diferenta si aici ma refer la transformatoare care oricum sunt personalizate + citeva chichite in montaje.....pe care inca nu le pot arata.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum