Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Seria inox....tube amplifier

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

8

• adrian_pic

8

• ggg

3

• zal

2

Top autori în acest subiect

Mastile acelea inalte imi aduc aminte de McIntosh... frumosCred ca trebuie sa tragi de mineca un fotograf profesionist sa te invete, pret de-o ora-doua, cum se fotografiaza o "cutie", adica cum se pune in evidenta o lucrare de-asta, sa stii ca nu-i nici-o rusine aici! (O imagine spune cit o mie de cuvinte...)Altfel n-am ce sa zic, poate ca puteai sa-i zici si "seria beton" :-) Bafta! Take care!

Link spre comentariu
Vizitator mosu3069

Mastile acelea inalte imi aduc aminte de McIntosh... frumosCred ca trebuie sa tragi de mineca un fotograf profesionist sa te invete, pret de-o ora-doua, cum se fotografiaza o "cutie", adica cum se pune in evidenta o lucrare de-asta, sa stii ca nu-i nici-o rusine aici! (O imagine spune cit o mie de cuvinte...)Altfel n-am ce sa zic, poate ca puteai sa-i zici si "seria beton" :-) Bafta! Take care!

AM RAMAS PROST
Link spre comentariu

Iarta-ma, Moshule, dar nu ma adresam tie! Gabi o sa stie exact ce-am spus si cit ii apreciez munca...

Daca mai sint si altii care nu stiu, atunci m-am gindit la asta (mie mi-ar place sa-mi spuna cineva ca am influente McIntosh):

http://www.dinoxpc.com/News/news.asp?ID ... a+McIntosh

iar in materie de poze vezi diferenta de expresivitate foto la cele trei pozitii de mai jos, ale aceluiasi aparat:

http://www.mc275.org/wp-content/uploads/2009/10/121.jpg

http://www.analogstereo.com/amp_mcintosh_mc275.htm

http://www.gadgetguy.com.au/article.asp ... =53&page=5

Link spre comentariu

Am participat la o ...."HI-end Milano" impreuna cu un amic de-al meu care construieste boxe poate am sa pun si alte foto, nu din rautate dar romania nu este o prioritate pt mine dpdv comercial :cry: unde pui si riscul de a fi luat in bascalie (tipic rromanesc) asa ca prefer silence.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Am participat la o ...."HI-end Milano" impreuna cu un amic de-al meu care construieste boxe poate am sa pun si alte foto, nu din rautate dar romania nu este o prioritate pt mine dpdv comercial :cry: unde pui si riscul de a fi luat in bascalie (tipic rromanesc) asa ca prefer silence.

" Romania nu este o prioritate pt mine dpdv comercial :cry: unde pui si riscul de a fi luat in bascalie (tipic rromanesc) asa ca prefer silence." :aplauze :aplauze sunt cu totul de acordla noi daca nu scrie marca X sau Y nu e bun sau daca un ascultator de muzica numit " audiofil" vede ceva facut custom nici nu se uita la tine sau sculae !peste granitele snoabei Romanii oamenii prefera custom si platesc bine pentru asta mult succes :aplauze
Link spre comentariu

Foarte interesant, pe semne in Italia sunt camerele mai mari :rade: decat la hi-fi arena.Ce pareri au avut ascultatorii?

La cit a costat pt 2 zile.... :nebunrau: ar fi trebuit sa ne puna la dispozitie si 2 domnisoare :rade: oricum era un hotel de 5 stele dar 1800 euro mi se pare cam mult :bataie
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Foarte interesant, pe semne in Italia sunt camerele mai mari :rade: decat la hi-fi arena.Ce pareri au avut ascultatorii?

La cit a costat pt 2 zile.... :nebunrau: ar fi trebuit sa ne puna la dispozitie si 2 domnisoare :rade: oricum era un hotel de 5 stele dar 1800 euro mi se pare cam mult :bataie
merita investitia in promovarea sculelorginditiva la urmatoarele comenzi este o strategie de marketing sa participati la asemenea expozitii,da incredere oamenilor!!felicitari
Link spre comentariu

Salut1800 de euro vi se pare mult? inseamna ca nu stiti cit costa la hifi arena o participarePretul este cam de 5000 din spusele unor participanti.Si sa nu mai spunem ca Bucuresti nu e Milano sa fim seriosi.La cit mai multe vinzari

Link spre comentariu

SI IAR PROBE.....

Posted Image

Posted Image

De la stinga la dreapta....1pre si 2 finali

preul e cu volum motorizat telecomandat,6 intrari 2 balanced si 4 normale deci 6 in total cistigul global 25dB in banda 9hz...38khz

Toate intrarile sunt: line

Iesire balanced/normala

Tensiune max iesire 18v/rms sinus

Intrerupator pe panoul frontal pt atenuare 20dB

tuburi 2x 6H8C;2x6H13C;2x5T3C

Alimentare separata left /right

Cuplaje cu transformatoare input /output

in total contine 12 trasformatoare....(input /output/driver/filtre /alimentare...)

Zintrare 10kohm

Z iesire 120 ohm

Greutate pre 62kg...

Posted Image

urmeaza sa decid ce culoare sa aiba panoul ambra sau rosu :nas:

asa parca e mai interesant:

Posted Image

Link spre comentariu

Cum spuneam "opera de arta". :aplauze O schema ai gabriele?Sunt curios de ea(din pacate nu cred sa-mi permit vreodata asa ceva).Respecte

Multumesc pt aprecieri ....schema e "banala" realizarea practica e adevarata provocare ce-i drept sunt multe componente care fac diferenta si aici ma refer la transformatoare care oricum sunt personalizate + citeva chichite in montaje.....pe care inca nu le pot arata....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări