Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Seria inox....tube amplifier

Vizitator

Postări Recomandate

Da nu e nici un secret C-urile le cumpar de la o fabrica din Italia problema e ca nu accepta ordin mai mic de 80 bucati .... SP.EL.CO Srl se cheama sau cine stie poate fac si exceptii :rade:

Intrun fel ma bucur ca aveti acces la asa ceva ,insa pe de alta parte nu ;aceste conditii sunt mai greu accesibile pentru persoane particulare care cumpara doar ce au nevoie nefiind impusa aceasta "politica" . Am trimis si eu un e-mail unei firme care produce asa ceva si am specificat ca le cumpar ca persoana fizica , iar raspunsul lor a fost foarte promt :cine plateste le are , nu conteaza cate sau cum . Mi-au cerut doar sa le spun ce anume doresc si in functie de cate comand o sa-mi faca si oferta . Chiar ma bucur ca nu locuiesc in Italia .
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

8

• adrian_pic

8

• ggg

3

• zal

2

Top autori în acest subiect

Da nu e nici un secret C-urile le cumpar de la o fabrica din Italia problema e ca nu accepta ordin mai mic de 80 bucati .... SP.EL.CO Srl se cheama sau cine stie poate fac si exceptii :rade:

Intrun fel ma bucur ca aveti acces la asa ceva ,insa pe de alta parte nu ;aceste conditii sunt mai greu accesibile pentru persoane particulare care cumpara doar ce au nevoie nefiind impusa aceasta "politica" . Am trimis si eu un e-mail unei firme care produce asa ceva si am specificat ca le cumpar ca persoana fizica , iar raspunsul lor a fost foarte promt :cine plateste le are , nu conteaza cate sau cum . Mi-au cerut doar sa le spun ce anume doresc si in functie de cate comand o sa-mi faca si oferta . Chiar ma bucur ca nu locuiesc in Italia .
Si eu ma bucur ca locuiesc in Italia :rade: fabricile de aici nu vind la persoane private motivul e f simplu nu au stocuri ci lucreaza doar pe comenzi ferme asta inseamna rentabilitate.....
Link spre comentariu

Intrun fel ma bucur ca aveti acces la asa ceva ,insa pe de alta parte nu ;aceste conditii sunt mai greu accesibile pentru persoane particulare care cumpara doar ce au nevoie nefiind impusa aceasta "politica" . Am trimis si eu un e-mail unei firme care produce asa ceva si am specificat ca le cumpar ca persoana fizica , iar raspunsul lor a fost foarte promt :cine plateste le are , nu conteaza cate sau cum . Mi-au cerut doar sa le spun ce anume doresc si in functie de cate comand o sa-mi faca si oferta . Chiar ma bucur ca nu locuiesc in Italia . Salut 89-CEC, poti sa ne spui si noua firma aia care vinde la bucata?

Link spre comentariu

:aplauze :aplauze :aplauze intradedvar arta ...pe langa lampi ai taiat in scopul aerisiri lampilor ??? :nas: nu vad de ce ai fi taiat in alt scop

Da am decupat pt o buna racire naturala ....stii cum e vara (nu-i ca iarna)!? Ampul e proiectat sa functioneze non stop iarna/vara/zi/noapte si cu variatii de tensiune 210-237V trafo alim. are inclusa protectie termica la 105 grade.Condesatoare mundorf,electrolitici la 105 grade,trimere pe suport ceramic,socluri in teflon.....
Link spre comentariu

gabriele dar tu faci amplificatorul pentru un sadic de trebuie:

Ampul e proiectat sa functioneze non stop iarna/vara/zi/noapte si cu variatii de tensiune 210-237V trafo alim. are inclusa protectie termica la 105 grade.Condesatoare mundorf,electrolitici la 105 grade,trimere pe suport ceramic,socluri in teflon.....

Am vazut ca tu doar amplificatoare BABANE faci. Se apuca italienii sa foloseasca amplificatoare pe lampi prin discoteci??? Sau merg pe ideea cu cat mai mare cu atat mai bun :da ?
Link spre comentariu

gabriele dar tu faci amplificatorul pentru un sadic de trebuie:

Ampul e proiectat sa functioneze non stop iarna/vara/zi/noapte si cu variatii de tensiune 210-237V trafo alim. are inclusa protectie termica la 105 grade.Condesatoare mundorf,electrolitici la 105 grade,trimere pe suport ceramic,socluri in teflon.....

Am vazut ca tu doar amplificatoare BABANE faci. Se apuca italienii sa foloseasca amplificatoare pe lampi prin discoteci??? Sau merg pe ideea cu cat mai mare cu atat mai bun :da ?
Inseamna ca nu ai urmarit si seria mini , pacat .....am facut si ampuri de 10x6 cm stereo si cu difuzoare incorporate :limb:

Pt discoteca imagineaza-ti un am pe tuburi tip rack cu 6 module de cite 6 unitati fiecare puse unu' peste altu' si vei avea un sifonier de 2m inaltime care iti da 2x1600w si consuma trifazic 8,2kw si 240Kg de fiare :rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Si se lucreaza.. la un integrat :rade: sasiul inox.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Partea electronica e aproape gata urmeaza sa montez si transformatoarele volumul va fi motorizat :limb: lampi finale :EL509/2

frumos !! :aplauze

mai ales punctul de masa!! poate privesc si incepatorii pentru a incepe razboiul impotriva brumului :rade:

de chitara nimic??

Link spre comentariu

foarte spectaculos!!gabriele, offtopic: cum ai reusit sa tai tabla dupa acel model? sigur nu cu mânuța.

aici sigur e "mana" laserului. oricum treaba e profesionala.fara rabat de calitate :aplauze
Link spre comentariu

foarte spectaculos!!gabriele, offtopic: cum ai reusit sa tai tabla dupa acel model? sigur nu cu mânuța.

aici sigur e "mana" laserului. oricum treaba e profesionala.fara rabat de calitate :aplauze
Adevar graiesti...
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări