89-CEC Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Da nu e nici un secret C-urile le cumpar de la o fabrica din Italia problema e ca nu accepta ordin mai mic de 80 bucati .... SP.EL.CO Srl se cheama sau cine stie poate fac si exceptii Intrun fel ma bucur ca aveti acces la asa ceva ,insa pe de alta parte nu ;aceste conditii sunt mai greu accesibile pentru persoane particulare care cumpara doar ce au nevoie nefiind impusa aceasta "politica" . Am trimis si eu un e-mail unei firme care produce asa ceva si am specificat ca le cumpar ca persoana fizica , iar raspunsul lor a fost foarte promt :cine plateste le are , nu conteaza cate sau cum . Mi-au cerut doar sa le spun ce anume doresc si in functie de cate comand o sa-mi faca si oferta . Chiar ma bucur ca nu locuiesc in Italia . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Da nu e nici un secret C-urile le cumpar de la o fabrica din Italia problema e ca nu accepta ordin mai mic de 80 bucati .... SP.EL.CO Srl se cheama sau cine stie poate fac si exceptii Intrun fel ma bucur ca aveti acces la asa ceva ,insa pe de alta parte nu ;aceste conditii sunt mai greu accesibile pentru persoane particulare care cumpara doar ce au nevoie nefiind impusa aceasta "politica" . Am trimis si eu un e-mail unei firme care produce asa ceva si am specificat ca le cumpar ca persoana fizica , iar raspunsul lor a fost foarte promt :cine plateste le are , nu conteaza cate sau cum . Mi-au cerut doar sa le spun ce anume doresc si in functie de cate comand o sa-mi faca si oferta . Chiar ma bucur ca nu locuiesc in Italia .Si eu ma bucur ca locuiesc in Italia fabricile de aici nu vind la persoane private motivul e f simplu nu au stocuri ci lucreaza doar pe comenzi ferme asta inseamna rentabilitate..... Link spre comentariu
ALVIN Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Intrun fel ma bucur ca aveti acces la asa ceva ,insa pe de alta parte nu ;aceste conditii sunt mai greu accesibile pentru persoane particulare care cumpara doar ce au nevoie nefiind impusa aceasta "politica" . Am trimis si eu un e-mail unei firme care produce asa ceva si am specificat ca le cumpar ca persoana fizica , iar raspunsul lor a fost foarte promt :cine plateste le are , nu conteaza cate sau cum . Mi-au cerut doar sa le spun ce anume doresc si in functie de cate comand o sa-mi faca si oferta . Chiar ma bucur ca nu locuiesc in Italia . Salut 89-CEC, poti sa ne spui si noua firma aia care vinde la bucata? Link spre comentariu
89-CEC Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Chiar astazi o sa le trimit lista cu ce am nevoie . Pentru inceput cate 2-3 din cateva modele si in functie de rezultat o sa ma hotarasc pentru ce am nevoie si o sa comand si eu "o roaba" de trafuri . Societatea este la 40 km distanta de mine , asa ca "s-a rezolvat" transportul : http://www.gaiser-bw.de/html/handel.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Si se lucreaza.. la un integrat sasiul inox. Partea electronica e aproape gata urmeaza sa montez si transformatoarele volumul va fi motorizat lampi finale :EL509/2 Link spre comentariu
maverik_ro Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 intradedvar arta ...pe langa lampi ai taiat in scopul aerisiri lampilor ??? nu vad de ce ai fi taiat in alt scop Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 intradedvar arta ...pe langa lampi ai taiat in scopul aerisiri lampilor ??? nu vad de ce ai fi taiat in alt scopDa am decupat pt o buna racire naturala ....stii cum e vara (nu-i ca iarna)!? Ampul e proiectat sa functioneze non stop iarna/vara/zi/noapte si cu variatii de tensiune 210-237V trafo alim. are inclusa protectie termica la 105 grade.Condesatoare mundorf,electrolitici la 105 grade,trimere pe suport ceramic,socluri in teflon..... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 gabriele dar tu faci amplificatorul pentru un sadic de trebuie: Ampul e proiectat sa functioneze non stop iarna/vara/zi/noapte si cu variatii de tensiune 210-237V trafo alim. are inclusa protectie termica la 105 grade.Condesatoare mundorf,electrolitici la 105 grade,trimere pe suport ceramic,socluri in teflon.....Am vazut ca tu doar amplificatoare BABANE faci. Se apuca italienii sa foloseasca amplificatoare pe lampi prin discoteci??? Sau merg pe ideea cu cat mai mare cu atat mai bun ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 gabriele dar tu faci amplificatorul pentru un sadic de trebuie: Ampul e proiectat sa functioneze non stop iarna/vara/zi/noapte si cu variatii de tensiune 210-237V trafo alim. are inclusa protectie termica la 105 grade.Condesatoare mundorf,electrolitici la 105 grade,trimere pe suport ceramic,socluri in teflon.....Am vazut ca tu doar amplificatoare BABANE faci. Se apuca italienii sa foloseasca amplificatoare pe lampi prin discoteci??? Sau merg pe ideea cu cat mai mare cu atat mai bun ?Inseamna ca nu ai urmarit si seria mini , pacat .....am facut si ampuri de 10x6 cm stereo si cu difuzoare incorporate Pt discoteca imagineaza-ti un am pe tuburi tip rack cu 6 module de cite 6 unitati fiecare puse unu' peste altu' si vei avea un sifonier de 2m inaltime care iti da 2x1600w si consuma trifazic 8,2kw si 240Kg de fiare Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Si se lucreaza.. la un integrat sasiul inox. Partea electronica e aproape gata urmeaza sa montez si transformatoarele volumul va fi motorizat lampi finale :EL509/2 frumos !! mai ales punctul de masa!! poate privesc si incepatorii pentru a incepe razboiul impotriva brumului de chitara nimic?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Eu am invens brumul de ceva timp... deocamdata cam bate vintul( prin buzunarele tinerilor chitaristi) de primavara... Link spre comentariu
suat Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 toate masele vin intr-un singur punct. Spectaculos... fascinant Link spre comentariu
iora Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 foarte spectaculos!!gabriele, offtopic: cum ai reusit sa tai tabla dupa acel model? sigur nu cu mânuța.aici sigur e "mana" laserului. oricum treaba e profesionala.fara rabat de calitate Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 foarte spectaculos!!gabriele, offtopic: cum ai reusit sa tai tabla dupa acel model? sigur nu cu mânuța.aici sigur e "mana" laserului. oricum treaba e profesionala.fara rabat de calitate Adevar graiesti... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Si rezultatul( aproape) final mai am de facut si protectia lampilor... Adica grilele din metal.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum