dynky Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Mi-ar trebui schema acestui tv,dar nu mai are eticheta pe capacul spate unde era trecut sasiul.Modelul este 26CE2281/10S.uP SAB3037.Alimentarea este cu trei tranzistoare,2+ finalul.In cadre,TDA3654Q.Multumesc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Buna seara! Sasiul este 2A. Daca nu o gasiti va oferim sprijin. Link spre comentariu
dynky Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Multumesc frumos,acum,ma descurc,sper.Succes in activitate!!!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Buna seara ! Aveti schema ceruta de dvs pe acest linck http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... E2340.html , dar vedeti ca sant 5 parti de descarcat. Mult Succes !! Link spre comentariu
dynky Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Inca odata va multumesc,imi prinde bine ca am schema pe un dvd cu scheme Philips,dar acesta este la un prieten. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum