Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dvd player seitech-no disc

StefanAndrei

Postări Recomandate

sall, am un dvd mai vechi seitech care nu mai citeste Cd uri am incercat mai multe cd uri si degeaba ,no disc .....ma ajuta si pe mine cineva si sa mi zica ce are ? o fi de la lupa ....... :da multumesc :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• StefanAndrei

4

• Spitfire

1

• ROBEERT

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

sall, am un dvd mai vechi seitech care nu mai citeste Cd uri am incercat mai multe cd uri si degeaba ,no disc .....ma ajuta si pe mine cineva si sa mi zica ce are ? o fi de la lupa ....... :da multumesc :d

Teoretic acolo pot fi doua probleme.Ori laserul defect(nu lupa) ori comanda motorasului care invarte discdul defecta sau chiar motorasul defect.mai mult ca sigur e legat de laser.
Link spre comentariu

pai i am schimbat tota aia de se prinde lupa si care vine cd pe ea si nu merge ,se aprinde laseru ,se invarte de 3 ori motorasu dar nu merge "no disc" ....poate e de la circuitele placi de da comanda ,poate o fi ars vren tranzistor sau alceva ,mai am un dvd de nu se aprindea si era de la un tranzistor asemanator cu bc ul si l am inlocuit si merge :daAm observat ca laserul se aprinde prea putin fata de altul de la un dvd care merge ,si am incercat o alta lupa cu laser de la un dvd care merge(westwood) si nici macar nu se aprinde ,poate ca e dvd ul westwood mai nou si nu se potriveste :S....ai zis ca poate e de la comanda laserului ......nu stiu care e :S

Link spre comentariu

Poate avea intrerupta/oxidata pe contacte folia conductoare dintre blocul optomecanic si placa electronica, pentru inceput, scoateti si bagati la loc folia, de multe ori asta a fost suficient...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Va rog sa nu mai postati consecutiv. Aveti butonul " Modifica ". Apasati pe el si continuati acolo.

Data viitoare sterg topicul.

Multumesc pentru intelegere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări