Vizitator schnappi Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Salut!Va cer sfatul intr-o mica problema.Am o tastatura cu iluminare care are o lumina albastra destul de deranjanta si m-am gandit sa schimb iluminarea.Am desfacut-o si iata ce am gasit:HPIM5663_1.jpg[/attachment]Sunt rectangulare si din ce am vazut pe net au un grad de luminozitate de 150-170 grade.Sunt alimentate la 2,9 volti.Problema mea este ca nu am gasit nicicum la noi asemenea leduri dar sa dea o lumina alba.Am gasit pe net verde, rosu, albastru, galben dar alb nu.Am incercat cu ceva leduri normale si sa le slefuiesc eu dar nu merge treaba.Ma puteti ajuta voi cu un sfat?Stiti voi de unde pot procura asemenea leduri la noi sau cu ce le-as putea inlocui?Plexiul are 3 mm grosime iar ledurile au dimeniunile 5 mm lungime, 3 latime si 2 grosime.Va multumesc frumos,Bogdan Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Nici eu nu stiu sa existe astfel de leduri albe. Nici nu le vad aplicatia.Cand zici ca ai incercat sa slefuiesti, la ce fel de led-uri te referi? de 3mm sau de 5mm?Ma gandesc ca poate ai sansa sa iti intre led-uri albe de 3mm fara prea mare efort de slefuire.Pe langa led-uri cred ca ar fi mai odihnitor pentru ochi sa folosesti o lumina rosu/galben/portocaliu, dar este doar o parere personala. Link spre comentariu
Vizitator schnappi Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 am incercat niste leduri de 3mm cu unghi de 20 grade si am incercat sa le dau forma celor de la tastatura.A scazut mult luminozitatea.Am incercat sa le pun fara sa le modific dar avand 20 grade se luminau o suprafata mica. Am gasit ledurile acestea : http://www.ledshop.ro/index.php?page=sh ... p&Itemid=1 Oare astea s-ar potrivi la ce imi trebuie mie?Ar trebui sa slefuiesc din ele astfel incat sa nu imi depaseasca grosimea plexi-ului. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Aici o sa gasesti ce ai nevoie http://shop.ebay.com/i.html?rt=nc&LH_FS ... 86.c0.m283 ,alege modelul diffused. Link spre comentariu
Vizitator schnappi Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Salut!Multumesc de pont!Ma gandesc ca pana imi vin ledurile alea dureaza ceva.Din pacate imi trebuie claculatorul pana atunci.Intre timp am facut rost de ledurile din linkul postat de mine; ma gandesc sa le slefuiesc (adica sa le aplatizez) sa nu depaseasca grosimea plexiului .Din cate am vazut la calculatoarele de pe net de rezistente o sa adaug la fiecare led o rezistenta de 100 ohmi si sper sa fie ok.Daca iese bine o sa fac o poza. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Sa probezi ledurile pe care le-ai luat,eu am cumparat 33 leduri din care nu au luminat decat 31...piciorul in magazinele din ro.Mai bine de la chinez,sau daca ma grabesc,de la neamt-scumpe da' bune. Link spre comentariu
Vizitator schnappi Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 .......si cam asa a iesit lucrarea.[attachment=0]IMG_7350.JPG[/attachment]Ma asteptam sa fie mai bine iluminate tastele, dar de-abia nu te dor ochii. :)Am adaugat si mufe jack si un usb de le vechea tastatura si cam atat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum