cristi_ozana Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Buna ziua Ma intereseaza si pe mine daca are cineva sau ma poate ajuta cu schema electrica pentru monitorul LG L1715SN.Mentionez ca problema este pe modulul sursei de alimentare si doresc sa stiu prin ce circuit se alimenteaza CI FAN 7601 pentru ca nu am nici o tensiune la pinii acestui integrat, iar tensiunea stabilizata de 305V este prezenta. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Salut ! Aveti schema ceruta de dvs pe acest linck http://elektrotanya.com/lg_l1715sn.an-s ... nload.html , descarcati-o si pentru vizionarea schemei va trebuie programul djvu. Mult succes ! Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Multumesc frumos am gasit un topic si este vorba de CI FAN7601 merg astazi sa-l cumpar si sa vad daca merge. Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Gata defectul era CI FAN7601. Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Gata defectul era CI FAN7601.Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum