jeepers Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Salutare,Ma poate ajuta si pe cine cineva cum masor cu acest DMM un condesator. Am de masurat un smd da 10uF(dupa datasheet) si nici cum nu reusesc. Care porturi se folosesc pt masurarea condesatorilor?, Aceasi ca pt rezistanta etc? ms Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Sunt 2 lamele notate Cx Link spre comentariu
jeepers Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Adica, ce sa inteleg prin asta? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Condensatoarele se masoara conectandu-le in conectorul notat cu CX Link spre comentariu
jeepers Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Varinta mea nu are asa intrare separata: asa arata: http://www.okazii.ro/catalog/51165802/m ... 9208a.html ms. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Naspa.... Nu scrie in "manual" ? Link spre comentariu
jeepers Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Din pacate nu, este destul de sarac manualul. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Am gasit o poza mai mare....banuiesc ca se masoara ca rezistentele , pe al treilea si al patrulea plot. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Nu pot sa te ajut mai mult, dar ia un condensator nou, cu picioruse lungi si probeaza toate "gaurile", cel mai probabil este o combinatie intre COM si unul din celelalte 3 porturi.. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Am gasit o poza mai mare....banuiesc ca se masoara ca rezistentele , pe al treilea si al patrulea plot. Acolo se conectaeaza 100% daca nu masoara e defect ori condul ori aparatul. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 la DT9208A condensatoarele se masoara intre pinii 2-3, adica mAT si COM. scrie si-n manual la ce borne trebuie conectat condensatorulinainte de masuratoare condensatorul trebuie descarcat, preferabil fara scurt intre terminale. Link spre comentariu
amator 58 Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Buna ziua ,tuturor!Tot legat de acest tip de aparat , am si eu o problema...Pe toate scalele de masura,la deschiderea aparatului,pe display imi apare o succesiune de cifre,in continua miscare,evident fara nici o legatura cu vreo masuratoare...Acest defect a aparut dupa masurarea unei valori-cunoscuta de 1000V- pe scala de 1000V!Daca are cineva schema DT9208A , varianta -fara borne Cx-poate as incerca sa remediez defectul-daca se mai poate face ceva...Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum