Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare LCD la o mufa

Vizitator raducelul

Postări Recomandate

Vizitator raducelul

In primul rand, imi pare rau daca nu am postat unde trebuie. De mult timp, tot incerc sa gasesc niste raspunsuri la aceasta intrebare: Pot face in asa fel incat sa pot conecta o consola de jocuri la un LCD? Se da urmatoarea situatie: Am 2 LCD-uri de la Dvd playere de masina, din astea care au ecran de 4.3 sau de cat e (nu mai stiu acuma, din acela care e 1 DIN playerul, dar ocupa displayul cand iese spatiu cat 2). Vreau sa stiu daca pot face in asa fel, incat sa lipesc vreun fir, 2-3, si sa pot conecta o alimentare si o mufa de intrare video (scart, a/v). Ideea mea e sa pot conecta o consola Playstation 2, sau orice altceva. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• script22

3

Cu asa intrebareteoretic poti lega daca LCD URILE au intrare S video sau stiu eu ori ce alta intrare care sa fie care iesire la consola cel mai simplu prin composite o fuja RCA GALBENA o gasesti si la consola si pe LDC (daca suporta ) pe care scrie video in/outtragi un fir intre cele 2 si asta esps u il poti alimenta cu un invertor sa ne ajunti cum e sa joci NFS pe psp in parcare :da

Link spre comentariu
Vizitator raducelul

Ideea e sa pun direct pe LCD propriu zic. Cu cablul RCA galben, stiu si eu ca merge. Ideea e sa stiu de ce mai am nevoie ca sa pun un LCD propriu zis, lipind fire, daca se poate.. la o mufa, in care sa intre ulterior, o mufa de la consola (scart sau RCA in cazul Playstation 2).

Link spre comentariu
Vizitator raducelul

Exact asta vreau sa fac. Vreau sa stiu de ce am nevoie. De mult doream sa fac asa ceva, avand in vedere faptul ca tin degeaba lcd-ul, si aveam de mult in gand acest lucru.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator 80T

Incepe prin a cauta pe forumurile din afara unde se modifica console -> se fac din PS1 PS2 Nintendo GameCube si altele console portabile se ataseaza LCD-uri etc. Asta doar ca sa stii in ce te bagi.

Multi care fac asa ceva folosesc LCD-uri de PSONE (PlayStation 1 versiunea "slim") si se leaga direct pe intrarile RGB ale LCD-ului ceea ce cred ca ai vrea sa faci si tu.

Daca spui ca LCD-ul provine din aparatura auto ma indoiesc ca "procesorul" (semnal RGB -> LCD) se afla fizic in spatele display-ului si nu undeva pe placa de baza a aparatului.

Un Link asa ca idee cam ce sa cauti: Click!

Succese!

PS: Mufa Multi-AV la PS2 este aceeasi ca si la PS1 si ca la PS3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări