gabiferaru Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 nu este deloc ''rajnita'' statia cum zicea colegul. eu am masurat puterea de iesire si chiar are nu 150 pe iesire are 140 pe iesire. asa k nu as putea crede k ar fi statia o ''rajnita''.Tu nu stii cum se scrie farad la plural... mira-ma-s sa te pricepi la masurat puteri... Poti detalia metoda? Link spre comentariu
Vizitator vyo de la br Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 am masurat cu aparat din acela de masurat si v si amperii cred k stiti despre ce e vb. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 am masurat cu aparat din acela de masurat si v si amperii cred k stiti despre ce e vb. noi stim tu nu preatotusi ia lumineaza-ne si pe noi cum ai masurat Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 nu va mai bateti capul! amplificatorul este facut cu 2 buc TA8210 (4 x 17..20W). Deci nu ai ce sa mai legi in bridge ca sunt deja Link spre comentariu
gabiferaru Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Datashitu' de la TA8210 manca castane... Omu' a masurat si i-a dat 140 vati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum