Vizitator vyo de la br Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 sall tuturor, detin o statie audio auto de 600w pe 4 iesiri si as vrea si eu sa stiu cum se face legarea in punte k tot aud de legari in punte la multii.si inca o intrebare la aceasta statie ce condensator imi trebuie? cum se leaga acest condensator la statie? ar merge si unul desta normal mai mic?la 600w cat are ea condensator de cati F trebuie? ms anticipat si scuzati dak nu am postat unde trebuie nu prea cun forumul. Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 sall tuturor, detin o statie audio auto de 600w pe 4 iesiri si as vrea si eu sa stiu cum se face legarea in punte k tot aud de legari in punte la multii.si inca o intrebare la aceasta statie ce condensator imi trebuie? cum se leaga acest condensator la statie? ar merge si unul desta normal mai mic?la 600w cat are ea condensator de cati F trebuie? ms anticipat si scuzati dak nu am postat unde trebuie nu prea cun forumul.Nu ai postat bine ,pe acesta sectiune se discuta de niste amplificatoare amarite de citiva watt. Deci statia ta are 600w ? la 12 v alimentare, ar lua cam 50A, aproape cit un demaror Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 sall tuturor, detin o statie audio auto de 600w pe 4 iesiri si as vrea si eu sa stiu cum se face legarea in punte k tot aud de legari in punte la multii. si inca o intrebare la aceasta statie ce condensator imi trebuie? cum se leaga acest condensator la statie? ar merge si unul desta normal mai mic? la 600w cat are ea condensator de cati F trebuie? ms anticipat si scuzati dak nu am postat unde trebuie nu prea cun forumul. http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=17653#p17653 Citeste aici si vei cunoaste forumul. Link spre comentariu
Vizitator vyo de la br Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 da am inteles va rog sa ma scuzati in legatura cu postarea.deci statia mea consuma 50 A. ce condensator miar trebui? pot sa pun si unul dela mic luat de pe placi de tv,statii etc?la cati faratii trebuie sa fie condensatorul?si cum se face legarea in punte pe o statie? ms anticipat. Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 da am inteles va rog sa ma scuzati in legatura cu postarea.deci statia mea consuma 50 A. ce condensator miar trebui? pot sa pun si unul dela mic luat de pe placi de tv,statii etc?la cati faratii trebuie sa fie condensatorul?si cum se face legarea in punte pe o statie? ms anticipat.Condensatorul este special pentru astfel de aplicatii, nu poti pune un cond recuperat de pe placi de TV sau statii.Ar fi de ajuns un cond de 1F la 20-25V.Legarea in punte se face mai complicat, cu un defazor, asta in cazul in care amplif tau nu are deja aceste optiuni.Cauta pe google "condensator auto" si "defazor" pentru mai multe detalii Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 in primul rand ar fi bine sa spui si ce statie ai ce model, eventual daca nu e un model cunoscut sa pui niste poze clare cu partea de reglaje si cu partea de legaturi ca nu suntem mama omida sa ghicim ;) Link spre comentariu
gabiferaru Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 la cati faratii trebuie sa fie condensatorul?E clar. Domeniul nu-i de tine. Apeleaza la profesionisti sa ti-l vanda si sa ti-l monteze.Ca idee, daca scula se preteaza la conexiune "bridge", are un switch care comuta intrarile astfel incat nu este nevoie de defazor extern. Link spre comentariu
Vizitator vyo de la br Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 aha am inteles ms mult tuturor.statia este marquant pun si o pozadar legarea de la condensator la statie cum se face? Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Condensatorul se pune pe alimentare cat mai aproape de amplificator. Link spre comentariu
Vizitator vyo de la br Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 aha. ms mult.am pus poza cu statia dak cunoasteti cumva modelul imi puteti spune dak are defazor sau nu statia Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Nu cunosc modelul...Vedeti daca scrie pe undeva pe ea bridge (punte).L.E. Din poza vad ca la iesiri este desenata si conexiunea bridge... Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Nu e! Scrie front si rear speakers si L si R. Nu are comutator pt bridge,deci trebuie defazor extern (asta in cazul in care intern nu e deja in punte...in cazul asta nu se mai poate face nimic) Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 amplificatorul este o "rîjnița" penala care nici sursa ridicatoare nu cred ca are.chiar daca ar fi dotata cu smps ,mai mult de 30-40w/canal nu cred ca debiteaza.nu are rost sa pui nici un condensator,oricum ai gadila-o tot pt zdranganeala o sa fie.cat despre legarea in punte,nici vorba,ci-urile de amplificare cu care e facuta sunt deja conectate, intern, in punte.uita de ea. Link spre comentariu
Vizitator vyo de la br Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 nu este deloc ''rajnita'' statia cum zicea colegul. eu am masurat puterea de iesire si chiar are nu 150 pe iesire are 140 pe iesire. asa k nu as putea crede k ar fi statia o ''rajnita''. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 nu este deloc ''rajnita'' statia cum zicea colegul. eu am masurat puterea de iesire si chiar are nu 150 pe iesire are 140 pe iesire. asa k nu as putea crede k ar fi statia o ''rajnita''.140 de ce ,cai putere,grade celsius,....?cum ai masurat tu acei 140 de .....samburi?tu crezi ca pe forumul asta s-au adunat toti prostii romaniei??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum