yo9hnf Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 -Mobila KENWOOD TM-241S Frate cu TM-241E...dar varianta mai "vesele" la display. Culorile displayului sunt mai originale. 50W out. Transceiverul normal stia decat banda de 2m, dar acum l-am "dezlegat" la receptie, deci are receptie in toata banda VHF. Fabricata in Japonia. http://www.rigpix.com/kenwood/tm241e.htm -Mobila MOTOROLA M110 Parca are 9 canale si 10W out. Acest model nu are difuzor intern (dar are acea boxa care se vede, pe mufa DB9), dar are fata detasabila...parca cu mufa DB15. Fabricata in Germania Statia se poate modifica pentru a avea un VFO liniar : http://lea.hamradio.si/~s57nan/ham_radio/m11_mod/m11_mod.htm -Portabile MOTOROLA P110 Am 3 bucati portabile P110 cu 2 canale. 4 baterii dintre care 3 bune sigur ; e posibil ca si cea de-a patra sa fie bune ; nu le-am mai incarcat de mult timp. Antenele sunt 5 la numar, dar decat prima (stanga) din poza arata cel mai bine (este Motorola), a doua e refacuta (ciobanita), a treia arata binisor dar e rupt plasticul pe la 1/3 din inaltime iar ultimele doua se vede ca sunt trase in furtun termo-retractant. Doua statii au spatele si carcase intregi si frumoase (cu zgarieturile de rigoare toate), iar a treia (se vede in ultima poza) are lipituri pentru programare pe padurile respective plus o mica spartura in carcasa. Incarcatorul este un ETN4611A original Motorola si stie sa incarce P110, GP300, GP600.. si poate si altele. Transformatorul este Motorola 16Vdc-900mA. Preturile sunt : -kenwood - 400lei -Motorola M110-300lei -Motorola P110 : cele doua intregi, 120bucata, cea sparta 90lei...Toate 260 lei ; incarcatorul este 50lei. Sunt interesat de schimb cu doua portabile UHF sau un un CD mp3 auto (cu buton de volum "invartibil", nu push-button) contact la yo9hnf @ gmail.com Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Statia cu carcasa crapata a plecat. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 A RAMAS DECAT : -Mobila MOTOROLA M110 Parca are 9 canale si 10W out. Acest model nu are difuzor intern (dar are acea boxa care se vede, pe mufa DB9), dar are fata detasabila...parca cu mufa DB15. Fabricata in Germania Statia se poate modifica pentru a avea un VFO liniar : http://lea.hamradio.si/~s57nan/ham_radio/m11_mod/m11_mod.htm Sunt interesat de schimb cu doua portabile UHF sau un un CD mp3 auto (cu buton de volum "invartibil", nu push-button) antena YAGI cu 5 elemente pentru 2m Are pe alimentare mufa N dar i-am pus un adaptor pentru PL239/SO239. Antena este industriala si este foarte robusta. Am si o placa tot din aluminiu care serveste la montarea antenei pe un pilon vertical. Pret : 250lei neg. contact la yo9hnf @ gmail.com Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 -2 portabile + bateriile + antenele raman valabile-mobila ramane valabila.PRETURI NEGOCIABILE. Schimb cu dverse Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 -2 portabile + bateriile + antenele raman valabile-mobila ramane valabila.PRETURI NEGOCIABILE. Schimb cu dverse Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 -2 portabile + bateriile + antenele raman valabile-mobila ramane valabila.PRETURI NEGOCIABILE. Schimb cu dverse Link spre comentariu
Light_man Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 m110-le mai este disponibil? la ce pret ar fi? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 m110-le mai este disponibil? la ce pret ar fi?Nu mai este. yo9hrb, va rog sa inchideti dvs. acest thread pentru ca eu nu pot. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate