Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incalzire locuinta

gogutu

Postări Recomandate

Pentru ultima presupunere a d-lui Avolocaru: Unu' plin de bani nu-si pune probleme de-astea; scoate banu' si rezolva (fie plateste paznic, fie instalator sa-i faca instalatie froze-proof), nu umbla cu improvizatii. Astea miros a buget mic si casa la tara unde nu mai locuiesc bunicii decedati, dar unde se mai merge cand e cat de cat dezmortita vremea (un gratar, un mic, o iarba verde...)Eu am recurs la solutia golirii instalatiei de incalzire in situatia ca nu exista vointa de a cheltui pentru a mentine apa peste zero grade Celsius (tot la casa de la tara; socrii utilizau alternativa sobelor). Si nu mi s-a parut o operatie chiar asa de complexa, nici reumplerea cand a fost cazul, cu "mica" conditie ca instalatia sa fie facuta bine!Si uleiul e o solutie, insa si el e scump (daca e cumparat la pret oficial).Succes!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogutu

5

• avolocaru

4

• blazeu

3

• manolo

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări