q_acdc Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Va rog sa-mi spuneti cum ajung la ventilator(no frost)!(nu stiu unde este amplasat,am incercat sa umblu si nu pot sa desfac capacacele din plastic) Link spre comentariu
Vizitator cosmyn maxx Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Va rog sa-mi spuneti cum ajung la ventilator(no frost)!(nu stiu unde este amplasat,am incercat sa umblu si nu pot sa desfac capacacele din plastic) il gasesti in compartimentul congelator sub masca din spate-dai intai masca din spate si apoi demontezi panoul inferior si dai de instalatia frigorifica si ventilator PS:demonteazal dupa ce il lasi sa dezghete 12 ore ca sa nu rupi ceva!bafta! Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Am incercat dar nu pot sa-l desfac!(s-a demontat capacul care directioneaza aerul,iar cand am ajuns in compartimentul cu ventilator nu se poate deplasa foarte mult si nici capacul cu poliestiren .Ai vreun desen?(carte tehnica)Am un zgomot ciudat la ventilator si vreau sa-l verific eventual sa-l schimb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum