Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare reflectometru

bebe2010

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebe2010

9

• yo9how

3

• Flor

2

• Yo4You

2

Top autori în acest subiect

seara buna dupa toate aceste discutii in acest topic,am si eu o intrebare :cine imi poate calibra si mie acest df2465A sa imi indice corect puterea in banda 88-108mhz pt ca reflectanta din cate am inteles o indica cat de cat corectapropo de putere:am un emitator care are in jur de 3-4watt in 88-108mhz dar pe acest df2465A imi arata peste 10w

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce te chinui si insisti sa faci masuratori cu petarda aia de SWR/PWR... aparatul masoara bine doar in 25-30Mhz, unde vrei tu este normal sa indice aiurea. Am patit si eu acelasi lucru cu un aparat din asta ieftin care era masura 1-200Mhz, dar masura corect doar reflectata, cu 5W in 144Mhz imi iesea acul din scala... apoi am citit ca PWR era utilizabil doar pana in 30Mhz si m-am pototlit :ciuda:

Link spre comentariu

salut apropo de masurarea puteri rfeu nu inteleg o treaba cu schema asta, mai degraba cu formula de aflare a puterii [p=v^2/100][attachment=0]p.jpeg[/attachment]daca calculez cu impedanta de 50ohm sau 75ohm ce pun in loc 100 ca nu mai inteleg nimic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări