Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PACIFIC PTV 141

MIHAIS

Postări Recomandate

am unul de asta de tras in bandai-am montat convertor de anglia si bazaie doar pe 6.5 (5.5 e ok )i-am schimbat si fus dar nu mai merge nici pe 5.5are vre-o cineva manual service ?sasiul nu-l stiu (si nici nu scrie )procesor : orion pcj195c3oef009jungle : stv 2246c

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MIHAIS

9

• mircea626

3

• johnny79

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

metodele descrise in depanatorul le-ati incercat?in service se intra cu v-si tasta 6 apoi faceti niste modificari la anumite adrese si obtineti sunet pe ambele norme.e adevarat ca sint modele care nu permit si5.5 si6.5,dar dupa ce il faceti intr-o norma merge cu convertor in pinul13 .betonbafta

Link spre comentariu

incerca si chestia asta.op 1D din 42 fac 44-- sunet 5.5

ai dreptate !!!! multumesc!dar am dat de alta belea : op1D =44-sunet perfect in bg si lipsa in dk op1D =40-sunet perfect in dk si lipsa in bgurmeaza ciudatenia :-in primul caz (1D=44) montarea unui convertor ordinar la pin 13 rezolva doar partial problema (jumatate din posturile in dk bazaie -jumatate nu)-si nu se poate regla nimic -in cazul 2 (1D=40)prin montarea unui convertor ordinar ,caruia i s-au schimbat filtrele intre ele, problema se rezolva in proportie de 95 la suta (posturile care bazaiaula cautare automata se pot regla din acord fin )si sunetul este ok?are vre-o logica ?
Link spre comentariu

in mod normal merge ff bine pe toate posturile.si intr-un caz si in altul.poate e prea ordinar convertorul :yawinkle: incearca altul sau un usor reglaj din bobina lui.mai sint cazurisi bineinteles fus ok

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Se m-ai poate rezolva prin montarea unui convertor BG / DK dar trebuie separate cele doua filtre la intrare ,solutia este data in depanatorul ultimele 3 numere la modif de tv + video incorporat daca nu gasesti iti spun exact cum trebuie legat. :smt007 :smt007 :smt007

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări