ALVIN Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 SONY ICF-6000W, salvat dintr-un magazin de mobila veche, functioneaza foarte bine, m-a surprins ce bine merge pe AM alimentat cu 3,6V in loc de 4,5. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 (editat) Il am si eu, si am constatat ca se misca bine si pe AM si pe FM. Mi-a atras atentia in primul rand forma casetei... E pe prima pagina Editat Martie 10, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
alcon Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 5 minutes ago, doru3160 said: Il am si eu, si am constatat ca se misca bine si pe AM si pe FM. Mi-a atras atentia in primul rand forma casetei... Da, il cunosc, este mistocut. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 3 hours ago, ALVIN said: SONY ICF-6000W, salvat dintr-un magazin de mobila veche, functioneaza foarte bine, m-a surprins ce bine merge pe AM alimentat cu 3,6V in loc de 4,5. Se aude ceva pe PSB 147 - 174 MHz ? ... Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Se aud cateva posturi FM, nu stiu care este explicatia. Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 La 02.09.2018 la 2:22, q_acdc a spus: Korvet 004 Link spre comentariu
paul_ral Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Tuner Kenwood KT-3500 1 Link spre comentariu
gauss Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Ce bine arata ! ( mie - mi place mult interiorul ... ) . Nu ca pe afara ar fi urat . Sa tot cauti posturi ... Link spre comentariu
alcon Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Mie-mi place cum este montat acel tranzistor in capsula TO-66. Link spre comentariu
gauss Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 (editat) Mie FI - urile inalte , si cele duble , si decodorul stereo . Si tranzistorii in capsula ceramica , inductantele verzi ... Printre altele ... Se lucra altfel atunci , logic si aerisit ... usor de urmarit si depanat . Nu se vor intoarce acele vremuri . O fi bine , o fi rau ... Editat August 8, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
paul_ral Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Ca sa arate asa l-am imbaiat. Pacat ca fostul proprietar a incercat sa curete scala cu un produs nepotrivit si a sters un pic din inscrisuri. Acum sa vedem cand îi voi gasi perechea Link spre comentariu
elctropan Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Acum 7 ore, paul_ral a spus: Ca sa arate asa l-am imbaiat. Pacat ca fostul proprietar a incercat sa curete scala cu un produs nepotrivit si a sters un pic din inscrisuri. Acum sa vedem cand îi voi gasi perechea Vă salut dl paul. În ce l-aţi îmbăiat, dacă nu vă supăraţi! Mulţumesc Link spre comentariu
paul_ral Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Solutie LOC de la Amway, o perie rotunda pentru detailing auto si uscare cu foen. Daca e nevoie, alcool izopropilic. Link spre comentariu
alcon Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 La 08.08.2019 la 7:32, gauss a spus: Mie FI - urile inalte , si cele duble , si decodorul stereo . Si tranzistorii in capsula ceramica , inductantele verzi ... Printre altele ... Se lucra altfel atunci , logic si aerisit ... usor de urmarit si depanat . Nu se vor intoarce acele vremuri . O fi bine , o fi rau ... Intr-adevar, va fi rau, acele vremuri nu se vor mai intoarce, acum avem produse aproape de unica folosinta, trebuie sa salvam planeta, nu-i asa? Link spre comentariu
gauss Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Desigur . Pentru aceasta au fost create digitalu' si clasa D ... ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum