Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate vintage pe semiconductoare detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Il am si eu, si am constatat ca se misca bine si pe AM si pe FM. Mi-a atras atentia in primul rand forma casetei...

E pe prima pagina  

Editat de doru3160
Link spre comentariu
5 minutes ago, doru3160 said:

Il am si eu, si am constatat ca se misca bine si pe AM si pe FM. Mi-a atras atentia in primul rand forma casetei...

SANY1917-1.jpg

Da, il cunosc, este mistocut.

Link spre comentariu
3 hours ago, ALVIN said:

SONY ICF-6000W,  salvat dintr-un magazin de mobila veche, functioneaza foarte bine,  m-a surprins ce bine merge pe AM  alimentat cu 3,6V in loc de 4,5.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

thumbnail.jpg

Se aude ceva pe PSB 147 - 174 MHz ? ...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Mie FI - urile inalte , si cele duble , si decodorul stereo . Si tranzistorii in capsula ceramica , inductantele verzi ... Printre altele ... Se lucra altfel atunci , logic si aerisit ... usor de urmarit si depanat . Nu se vor intoarce acele vremuri . O fi bine , o fi rau ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ca sa arate asa l-am imbaiat. Pacat ca fostul proprietar a incercat sa curete scala cu un produs nepotrivit si a sters un pic din inscrisuri. Acum sa vedem cand îi voi gasi perechea

Link spre comentariu
Acum 7 ore, paul_ral a spus:

Ca sa arate asa l-am imbaiat. Pacat ca fostul proprietar a incercat sa curete scala cu un produs nepotrivit si a sters un pic din inscrisuri. Acum sa vedem cand îi voi gasi perechea

Vă salut dl paul.

În ce l-aţi îmbăiat, dacă nu vă supăraţi!

Mulţumesc

Link spre comentariu
La 08.08.2019 la 7:32, gauss a spus:

Mie FI - urile inalte , si cele duble , si decodorul stereo . Si tranzistorii in capsula ceramica , inductantele verzi ... Printre altele ... Se lucra altfel atunci , logic si aerisit ... usor de urmarit si depanat . Nu se vor intoarce acele vremuri . O fi bine , o fi rau ...

Intr-adevar, va fi rau, acele vremuri nu se vor mai intoarce, acum avem produse aproape de unica folosinta, trebuie sa salvam planeta, nu-i asa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări