vranceanu Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Da, mai erau prin tara magazine Technics-Panasonic. Pe vremea aia lucram ca merceolog si aveam posibilitatea sa umblu prin multe orase. Stiu ca la unul din aceste magazine , din Bistrita , am stat intr-o dupa amiaza cateva ore bune salivand la ce era pe acolo . daca nu ma insel era prin anii 96-97 , abia aparusera TV -urile quintrix . Ma uitam si visam . Abia prin 2003 mi-am permis o linie Technics second hand , inca erau foarte scumpe dar am fost convins la un moment dat sa o cedez contra unei oferte de nerefuzat . Imi pare rau dupa ea acuma . Era deosebita , nu mai stiu exact codul dar radiatoarele finalilor erau cu racire cu lichid . O adevarata uzina cand i-am dat capacul jos asa de curiozitate . 1 Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Eu mai am intr - o locatie un radiocasetofon portativ cu CD ( ma rog , daca ai muschi ... ) , cu boxe detasabile , telecomanda completa ( toate functiile ) si casetofon autorevers . Cu cap rotativ ... E ( aproape ) NOS , nu stiu daca a rulat 10 casete , 10 CD - uri , sau a functionat 100 ore cumulat . La vremea respectiva , a costat mai multe salarii ... l - am cumparat de nou , din magazin . Cand ajung , fac foto ... Editat Februarie 8, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
vranceanu Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Da, imi amintesc ca a fost un val cand se purtau locomotive din astea . Cred ca erau cumva semi portabile . Nu am mai vazut demult . Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Modelul e mai deosebit ( zic eu ) , l - am ales dupa o matura chibzuinta . Bifonic ( 4 ampli ) , puternic , comenzi electromagnetice , RDS , ceas cu automatizari , telecomanda toate functiile , inclusiv programari si memorii etc . Nu ca n - aveam la ce asculta ... a fost legat de o conjunctura specifica . Asa arata ... pana la foto reale , una de pe net ! Editat Februarie 8, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
vranceanu Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Scula de pe vremea cand se mai faceau scule. Actualmente , din ce am observat cumparand de curiozitate un radio Panasonic mai nou ... o mizerie fara nici o personalitate. Nu e cu nimic mai presus decat o chinezarie cumparata din piata cu max 50 de lei gen ,,vaxiba'' , ,,leotec'' , etc. Globalizarea , deh ! Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Bine ca am apucat sa le vedem . Sa mai si avem ... , cat a fost interes , bani , ocazii etc . Despre cele de azi ... o chestie interesanta . Ma rog , cu continut absolut personal . De prin 2000 , nu m - am mai oprit niciodata la un stand cu electronice . Oriunde ar fi fost , si orice ar fi prezentat . Singura exceptie , cand mai schimb TV - urile . Asta , daca nu gasesc la magazinele on - line . Ultima oara ... am luat un Sony mare . M - am dus cu lectia invatata ... a durat 10 minute . Am refuzat proba ( cutie sigilata ) , am cerut doar garantie extinsa ( cu inca 2 ani ) . In fine ... se schimba produsele , vremurile , oamenii ... 1 Link spre comentariu
paul_ral Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Marantz model 1120 cu tunerul 115B 2 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Quote Scula de pe vremea cand se mai faceau scule. Mai de curind am vazut, pe un raft de magazin, un amplificator. Curios pe unde a ajuns tehnica audio, am cerut prospectul, sa vad ce si cum. Si m-am lamurit... bustean! In prospect erau trecute tensiunea de alimentare, puterea maxima, data in RMS, la x ohm, cite intrari are si...cam atit. Fara distorsiuni, fara banda de frecventa, fara impedante/sensibilitate la intrari fara...nimic! Cind l-am intrebat pe vinzator ce bada de frecventa reda la +/- 3 dB, s-a uita lung la mine si mi-a zis "pai nu vedeti, 220V si 50 Hertz!" 2 Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Cum e turcu' ... , si pistolu' ! 1 Link spre comentariu
paul_ral Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Marantz Model 5030 Deck. Din păcate nu m-am invrednicit să-l imperechez cu vreun receiver sau să fac o linie Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 (editat) Frumoase mai sant ... Oare ce s - o fi ales de Marantz ? Ca firma ... , mi - e lene sa caut ! Oricum , genul lor unic de prezentare s - a pierdut ... Editat Februarie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
paul_ral Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 După jumatatea anilor 80 calitatea a scăzut treptat. A fost cumparat de Philips dar criza economică si-a pus amprenta. Cele mai bune scule le-au scos in anii 70, o multitudine de serii cu caracteristici tehnice foarte diversificate. 1 Link spre comentariu
mannx Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Un model 5020 am și eu ...debaraua cu și poate minunății. Foarte bine lucreaza limiterul pe semnalul de inregistrat. Vu.meter mari, identice cu cele de mai sus. N.am poze. Link spre comentariu
paul_ral Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Fisher TX55 Link spre comentariu
paul_ral Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Kenwood KR-3130 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum