Vizitator pvcatalin Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Salut !Sunt nou in acest forum si nu ma pricep asa bine in electronica. Am intrat din urmatorul motiv:Am un sistem Creative 5.1 mai vechi ce-i drept si a inceput sa-mi faca probleme potentiometrul de volum de la telecomanda acestuia.Intrebarea mea este unde as putea gasi acest tip de potentiometru sau daca nu ceva asemanator?Pe potentiometru scrie NW B50K. Am atasat si o imagine mai jos.Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
EDDIY Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 la aproape orice magazin de piese electronice,trebuie respectata valoarea de 50 kiloohmi,iti dau un pont,tipul ala de potentiometru gasesti in aproape orice aparat de radio chinezesc,d-alea mici de pe tarabe,tre sa ai vreunul p-acasa..daca totusi nu gasesti pe marimea respectiva,iei ce gasesti si il conectezi pe placa prin fire,dar tot de 50k sa fie... Link spre comentariu
Vizitator pvcatalin Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 okmersi pentru timpul acordat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum