Vizitator tamas12 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 probleme hp pavilion dv 9000 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 probleme hp pavilion dv 9000... stop...impiedicat cablu de alimentare...stop...iesit priza din perete...stop... siguranta tablou varza...stop... intuneric total apartament...stop... luminari nexam...stop...chibrituri nexam....stop....trimiteti urgent luminari plus chibrituri...stop...!la asemenea postare , in bataie de joc ...asemenea raspuns...!nu sintem ghicitori in stele sa stim ce fel de probleme aveti dvs la laptop...! spuneti-ne naibii si noua despre ce fel de probleme este vorba si poate se va gasi cineva pe forum competent si amabil care sa va ajute... Link spre comentariu
Vizitator tamas12 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 am un hp pavilion dv 9000,cum pot folosi o antena wifi externa?deoarece in casa am semnalu slab. Link spre comentariu
Vizitator dextercipry Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 incearca sa imbunatatesti emisia routerului(sa-i cumperi tu o antena sau sa faci una made in home)sau daca nu fa o antena(sunt destule forumuri care arata asta)leag-o la un router(wirlness??)si da-i pereceptie la router...il leri la pc sau laptop ce ai u(eu zic acum dupa caz)si ai net(ai un plan diaboli sa tragi net de la vecinu' nu?) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum