iora Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 schema filtru Radiotehnika S-30B: Link spre comentariu
gigiones Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 cu multumiri pt schema ! Link spre comentariu
lrai Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Multumesc pentru schema ! Am o nelamurire legata de boxele astea, conectorul rosu vine la -(masa) si cel negru la +(semnal) in filtrele mele. Asa au fost facute de mama lor in rusia, sunt si marcate pe pcb cu + respectiv -. Si inca ceva, care e semnalul si care e masa la mufele de boxe DIN ca cea de mai jos? Exista vreun standard? Eu n-am gasit pe nicaieri. La mine in statie conectorul lat e masa. Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 cel subtire si rotund este (+) , celalalt lat, evident (-) adica ce a mai ramas Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Am o nelamurire legata de boxele asteaVerifica daca difuzoarele din cele doua incinte sint fazate corect. Link spre comentariu
lrai Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Alta varianta a aceleiasi scheme, un pic mai clara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum