Vizitator xxman Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 BunaAm si eu o nelamurire, daca ma ajuta cineva:Am o iesire de la o sursa: din 12V Dc si 1A, eu vreau sa obtin 12VDc si 10mA.Ce trebuie sa folosesc?Ms Link spre comentariu
gabiferaru Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Nu folosesti nimic. Consumatorul isi ia cat curent ii trebuie (legea lui ohm pe intelesul tau). Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 poate ca vrea sa aprinda un led de 3V cu sursa aceea si pt asta ii trebuie un rezistor...daca pt asta iti trebuie... poti sa folosesti un rezistor de 1K pus in serie cu ledul. Link spre comentariu
Vizitator xxman Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Ms pentru raspunsuri. Imi trebuie pt un kit de filtraj audio. Pe el scrie ca se alimenteaza cu 12 V max 10mA. Iar eu am iesirea din sursa 12v si 1A. Deci leg un rezistor de 1k in serie la intrare in filtru? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 poate ca vrea sa aprinda un led de 3V cu sursa aceea si pt asta ii trebuie un rezistor...daca pt asta iti trebuie... poti sa folosesti un rezistor de 1K pus in serie cu ledul.esti oleaca pe langa , daca pui rezistorul scade si tensiunea ca sa alimentezi ledul@xxman nu pui nimic , alimentezi direct filtrul audio Link spre comentariu
Vizitator xxman Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 poate ca vrea sa aprinda un led de 3V cu sursa aceea si pt asta ii trebuie un rezistor...daca pt asta iti trebuie... poti sa folosesti un rezistor de 1K pus in serie cu ledul.esti oleaca pe langa , daca pui rezistorul scade si tensiunea ca sa alimentezi ledul@xxman nu pui nimic , alimentezi direct filtrul audioMultumesc pt raspunsuri.Se poate sterge! Link spre comentariu
Mindware Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Nu, nu se poate sterge...pentru ca mai vine unul in situatia ta..si o sa o luam de la capat. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 perfect de acord Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Buna Am si eu o nelamurire, daca ma ajuta cineva: Am o iesire de la o sursa: din 12V Dc si 1A, eu vreau sa obtin 12VDc si 10mA. Ce trebuie sa folosesc? Ms Daca era :12v si 10A era mai bine,ca alimentai si amplifu' audio Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Daca era :12v si 10A era mai bine,ca alimentai si amplifu' audio În cazul ăsta (existența acelui amplif) de ce nu ia alimentarea direct de acolo? Dacă are o tensiune mai mare de 12V o poate reduce cu un 7812 și cateva componente pasive. Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 poate ca vrea sa aprinda un led de 3V cu sursa aceea si pt asta ii trebuie un rezistor...daca pt asta iti trebuie... poti sa folosesti un rezistor de 1K pus in serie cu ledul.esti oleaca pe langa , daca pui rezistorul scade si tensiunea ca sa alimentezi ledul@xxman nu pui nimic , alimentezi direct filtrul audiodragul meu adikontakt, acum ca a specificat ca ii trebuie pt un kit audio, sunt perfect de-acord cu dumneata, dar daca -sa zicem- ca avea nevoie pentru un led martor, cu un rezistor de 1k putea sa conecteze ledul de 3v la 12V fara sa il prajeasca... sunt sigur ca aici imi poti da dreptate. am dat numai o ideie. desigur pt un amplificator nu are nevoie de un rezistor. scuza-ma daca te-am incurcat xxman. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 nu iti dau dreptate omul a zis ca vrea sa alimenteze ceva la 12 v nu la 3 volti Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 ok. am sa iti dau dreptate.sunt sigur ca ai mai multa experienta ca mine si nu are rost sa ne contrazicem.cu stima, Stefan. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 pt mine nu e contrazicere doar imi sustineam punctul de vedere , cat despre experienta , nu am de unde sa stiu cine are mai multao seara buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum