Nemesis Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Imi poate spune cineva un link de unde as putea lua programul ala de facut LLF la HDD-ul din titlul topicului ? Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Nu mai exista LLF... Un utilitar pentru HDD-uri de la Samsung gasesti aici: LINK Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 vrei să faci LLF din ce motiv? să scapi de date sau de probleme? :weedman: pentru ambele probleme există alte soluţii mai simple... Link spre comentariu
chetross Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 vrei să faci LLF din ce motiv? să scapi de date sau de probleme? :weedman: pentru ambele probleme există alte soluţii mai simple... Chiar eram curios si eu ... dupa un low level format se mai poate recupera ceva ? Nu la nivel de utilizator de rand, ci in laboratoare zic ... ? Link spre comentariu
Nemesis Postat Octombrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2005 E vorba de hdd-ul unui prieten care '' asta isi doreste '' :supz: . Mi-a soptit ca nu-i prea place faptul ca face cam mult zgomot si a auzit el ca daca isi face llf de cateva ori il poate strica si cum e inca in garantie ... :weedman: .Eu am facut la hdd-ul meu (Maxtor de 80gb) LLF pt ca am avut placa video defecta si se tot bloca sistemul.Si timp de cateva luni am tot dat restart fortat uneori chiar prin scoateri din priza :snakeman: .In acest fel cred ca am facut ceva bad-uri astfel incat nu puteam totdeauna instala windows-ul pe partitia C , pt ca zicea ca e defecta. Cu LLF au disparut bad-urile si ''merge ca nou'' :yawinkle: . Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 chetros, teoretic, s-ar putea recupera date după câteva llf. singura soluţie cât de cât sigură este să dai wipe, sau ceva de genul... :)nemesis, prieteneul tău va da llf până iese hdd din garanţie şi tot nu se va strica... nu toate hdd-urile sunt la fel de silenţioase Link spre comentariu
Nemesis Postat Octombrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2005 nemesis, prieteneul tău va da llf până iese hdd din garanţie şi tot nu se va strica... nu toate hdd-urile sunt la fel de silenţioase Asa ma gandeam si eu adica LLF-ul e facut sa repare hdd-ul nu sa-l strice. Link spre comentariu
Vizitator ALiCE Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 llf nu exista decat:- la hdd-uri mfm/rle (parca) sau mai vechi- la diskete- in fabrica la ide-uri / scsi. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Cum au zis baieti nu exista Low Level Format dar exista zero-fill :weedman: pe site-ul producatorului sar putea sa gasesti un soft care sa faca asa ceva :finga: daca tot vrei sal strici ... Ai o bricheta din aia cu cuartz? :finga: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum