Vizitator timedead2000 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Am realizat si eu acest amplificator dupa schema atasata,precizez faptul ca nu am facut partea de protectia a amplif.Toate bune si frumoase pana la proba finala cand l-am legat la tensiunea +-40v,se aude de parca semnalul de intrare nu ar avea masa.am verificat cablajul de cateva ori la fel si piesele nu am facut nicio gresala si am respectat valoarea pieselor.intrebarea mea este daca a mai facut cineva varianta aceasta de schema si a functionat?Si care ar mai fi secretele ei in afara de cond c7? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Cred ca rezistenta R2 ai omis-o care uneste masa de intrare cu masa montajului.daca nu ai omis-o pune un sunt in locul ei. Link spre comentariu
Vizitator timedead2000 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 nu am omis-o.o sa fac sunt sa vedem ce iese Link spre comentariu
Vizitator timedead2000 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Gata functioneaza si la mine.se aude superb amplif asta.ms Link spre comentariu
Putz Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Spune-ne si noua care a fost problema ca poate mai pateste cineva la fel. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Cred ca rezistenta R2 ai omis-o care uneste masa de intrare cu masa montajului. daca nu ai omis-o pune un shunt in locul ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum