Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver audio pentru HP Vectra VL420 MT

GeoMar

Postări Recomandate

Caut de 2 zile si eu driverul audio pentru un calculator HP Vectra VL420 MT si nu gasesc.Ma poate ajuta cineva cu o informatie [pe PM], de unde descarc si eu driverul? Calculatorul este destul de ''batran'' dar nu le gasesc pe net.Sau poate nu caut eu unde trebuie.Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeoMar

4

• cristian_draghiescu

2

• 2informaticos

1

Top autori în acest subiect

Incearca-l pe cel de Windows 2000, daca sistemul de operare este XP.

Da, sistemul de operare este XP, am incercat toate cele 4 variante de la Windows 2000, NU merg. :sparge:
Link spre comentariu

Am mai spus si in alte posturi si au repetat si alti colegi...Mergi in Device Manager, te uiti la Details, in Properties, la dispozitivul care nu este instalat; acolo apare un cod pe care-l introduci in google, mai adaugi ceva gen "xp driver" (daca este cazul) si apoi cauti in rezultate. Ai mare grija ca apar o groaza de pagini web care sunt procarii...De exemplu,PCI\VEN_10EC&DEV_XXXX&SUBSYS_XXXXXXXX este relationat cu Realtek; de obicei, audio, LAN, sau wireless...PCI\VEN_8086&DEV_4222&SUBSYS_XXXXXXXX este wireless de Intel (parca IPW2200)....Nu trebuie sa introduci chiar tot codul, e suficient cat am pus in exemple.Si este bine sa instalezi driverul manual, din device manager, nu cu setup din download...Apropo, ai incercat sa pui manual versiunile de W2k?

Link spre comentariu

Am mai spus si in alte posturi si au repetat si alti colegi...Mergi in Device Manager, te uiti la Details, in Properties, la dispozitivul care nu este instalat; acolo apare un cod pe care-l introduci in google ...

Am instalat un XP care nu mai cere driverele placii de baza dupa instalare, sunt incluse in el. Testat pe N calculatoare pana acum, nu am avut probleme sa instalez Windows-ul si sa nu ''iasa'' cu toate driverele instalate dupa aceea.Numai la HP-ul asta nu vrea, sau poate este defecta partea de audio? :nas: Am mers in Device Manager, la Details, in Properties si acolo nu este nici un dispozitiv neinstalat.Audio Codecs [si tot ce este la audio] il vede ca instalat, dar ... nu merge, nu are sunet. :sparge: Cand ajung acasa de la servici am sa fac un PrintScreen cu Device Manager.Multumesc oricum. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări