Vizitator miramax Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 salutam nevoie de o telecomandatelevizorul este orionimi puteti spune ce modele de tv functioneaza cu ea , ca nu e specificat, sau numele exact al telecomenzii .Am nevoie de detalii asa cum e specificat la alte telecomenzii.este exact ca aceasta:MS Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Salut ! ORION cu MENU = 07660BQ060 asta e telecomanda .Succes ! Link spre comentariu
Vizitator miramax Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 mersi ptr raspuns, a fost de ajutor, insa acum am o alta problema. am o telecomanda philips care nu mai merge pe televizor insa merge perfect intr-o camera web. Ceea ce am observat eu din experienta este ca marea majoritate a telecomenzilor de fapt nu se strica si nu mai merg, asa cum spun multi vazand ca nu mai pot controla televizorul, ele defapt functioneaza ok doar ca sunt dereglate, rareori se strica ledul ir sau tranzistorul sau IC, in fapt ceva se deregleaza in ele . telecomanda asta are in ea un ceramic resonator cu 3 pini pe care scrie 345G823, si nu-mi dau seama ce vrea sa insemne asta, 345khz sau 3.45mhz sau alta nebunie de frecventa. Cred ca problema aisi este ptr ca telecomanda funtioneaza ok intr-o camera web sau detector ir. Deci ce frecventa are si cu ce il inlocuiesc? din nefericire nu am frecventmetru si nici osciloscop. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Rezonatorul din telecomanda este pe frecventa de 345 KHz. Link spre comentariu
Mesterul Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Am intalnit si eu astfel de situatie cand telecomanda mergea pe senzor dar pe televizor, nu! De fiecare data am gasit cristalul de cuart soart. Mai mult ca sigur si la dvs. s-a intamplat acelasi lucru; s-a spart um pic din cuart si telecomanda si-a schimbat frecventa de lucru. Schimbati cuartul si mai mult ca sigur va functiona pe televizor ca la inceput ! Link spre comentariu
JAD Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Inainte sa-l schimbati incercati sa-l relipiti. In unele cazuri se rezolva problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum