Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda televizor orion

Vizitator miramax

Postări Recomandate

Vizitator miramax

salutam nevoie de o telecomandatelevizorul este orionimi puteti spune ce modele de tv functioneaza cu ea , ca nu e specificat, sau numele exact al telecomenzii .Am nevoie de detalii asa cum e specificat la alte telecomenzii.este exact ca aceasta:MS

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• JAD

1

• FLORIN IORDACHE

1

• Mesterul

1

• Toni Marginean

1

• 1 lună mai târziu...
Vizitator miramax

mersi ptr raspuns, a fost de ajutor,

insa acum am o alta problema.

am o telecomanda philips care nu mai merge pe televizor insa merge perfect intr-o camera web.

Posted Image

Ceea ce am observat eu din experienta este ca marea majoritate a telecomenzilor de fapt nu se strica si nu mai merg, asa cum spun multi vazand ca nu mai pot controla televizorul, ele defapt functioneaza ok doar ca sunt dereglate, rareori se strica ledul ir sau tranzistorul sau IC, in fapt ceva se deregleaza in ele .

telecomanda asta are in ea un ceramic resonator cu 3 pini pe care scrie 345G823, si nu-mi dau seama ce vrea sa insemne asta, 345khz sau 3.45mhz sau alta nebunie de frecventa. Cred ca problema aisi este ptr ca telecomanda funtioneaza ok intr-o camera web sau detector ir.

Deci ce frecventa are si cu ce il inlocuiesc? din nefericire nu am frecventmetru si nici osciloscop.

Link spre comentariu

Am intalnit si eu astfel de situatie cand telecomanda mergea pe senzor dar pe televizor, nu! De fiecare data am gasit cristalul de cuart soart. Mai mult ca sigur si la dvs. s-a intamplat acelasi lucru; s-a spart um pic din cuart si telecomanda si-a schimbat frecventa de lucru. Schimbati cuartul si mai mult ca sigur va functiona pe televizor ca la inceput !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări