Vizitator Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Salut.Am o problema cu un hard seagate de 500gb sata.Hardul l-am primit de la cineva cu urmatoarea problema: sistemul nu-l recunoaste dar cind deschid partition magic il vede cu spatiu unalocated dar de 2048gb el fiind de 500.Am incercat sa-l formatez cu partition dar dupa ce pleaca cam 5% imi da o eroare some errror occurred while writing partition chains on disc .In fat si ntfs nu pleaca deloc in ext2 dupa 5%.Mai e de facut ceva?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator oboyle Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 E cumva S-ATA 1? Modelul acela e posibil sa aiba nevoie de un jumper.Daca e S-ATA 2 trebuie verificat daca placa de baza stie de versiunea asta Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 sistemul este intel dual core de 2.66 l-am pus pe un adaptor extern sata-usb cred ca e sata 1 ,are patru pini unde se poate pune jumper da nu este pus prin care se limiteaza viteza de scriere din cite am vazutprietenul care mi la dat tot din cauza asta .la luat de nou zice ca a mers si sa trezit ca nu il mai vedea sistemul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum