Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Procesor Sony Chassis AE-6B

Postări Recomandate

Am nevoie de o placa cu procesor pentru acest sasiu :nebunrau: AE-6B. Tv-ul este un Sony, model KV29LS60, placa este cu seria 1-681-589-11 (1-719-915-11), contine procesorul SAA5665HL/M103. :nebun: Tv-ul nu functioneaza la comenzile din telecomanda, comutarile face doar din butoanele de pe panou.Respect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blacired

6

• Toni Marginean

3

• GYON

2

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Nu e sigur defect procesorul! Poate fi si receptorul de telecomanda defect (un defect destul de frecvent la Sony) din moment ce televizorul functioneaza din tastele panoului frontal.

Link spre comentariu

Nu e sigur defect procesorul!

D-nul Toni nu mai fiti asa sigur !! am intilnit destule cazuri in care TV-ul functiona perfect mai putin din telecomanda si defect a fost procesorul !!banuiesc ca omul a verificat telecomanda,receptorul de telecomanda si apoi a ajuns la concluzia ca defect este procesorul ca, nu-i asa ,nu cumperi de nebun procesor fara sa verifici cele mai sus mentionate pt ca atunci nu esti MESERIAS ci CIRPACI ! :ras:
Link spre comentariu

Ce fericit era clientul daca era doar receptorul de telecomanda! :ras: Dar nu e asa. :cry: Tv-ul am probat cu o alta placa M cu concluzia trasa.Multumesc pentru interes. Mai astept poate-poate...nou e groaza :nebunrau: , daca nu: :aut: Respect.

Link spre comentariu

Am executat operatia respectiva dar fara succes :ciuda: ...acum tv-ul este la client, e folosit legat la un receiver de satelit, folosind telecomanda acestuia. Daca gasesc o placa M second buna, ma duc si o schimb. :freaza:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări