blacired Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Am nevoie de o placa cu procesor pentru acest sasiu AE-6B. Tv-ul este un Sony, model KV29LS60, placa este cu seria 1-681-589-11 (1-719-915-11), contine procesorul SAA5665HL/M103. Tv-ul nu functioneaza la comenzile din telecomanda, comutarile face doar din butoanele de pe panou.Respect. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Ati incercat la Arad la Elec......? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Nu e sigur defect procesorul! Poate fi si receptorul de telecomanda defect (un defect destul de frecvent la Sony) din moment ce televizorul functioneaza din tastele panoului frontal. Link spre comentariu
GYON Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Nu e sigur defect procesorul! D-nul Toni nu mai fiti asa sigur !! am intilnit destule cazuri in care TV-ul functiona perfect mai putin din telecomanda si defect a fost procesorul !!banuiesc ca omul a verificat telecomanda,receptorul de telecomanda si apoi a ajuns la concluzia ca defect este procesorul ca, nu-i asa ,nu cumperi de nebun procesor fara sa verifici cele mai sus mentionate pt ca atunci nu esti MESERIAS ci CIRPACI ! Link spre comentariu
blacired Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Ce fericit era clientul daca era doar receptorul de telecomanda! Dar nu e asa. :cry: Tv-ul am probat cu o alta placa M cu concluzia trasa.Multumesc pentru interes. Mai astept poate-poate...nou e groaza , daca nu: Respect. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 OK! Am sa va caut un procesor din dezmembrari identic cu al dumneavoastra. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Placa M din Sony Chassis AE-6B pe care o am este cu procesorul SAA5667HL/M1/0719 (AE6BW V3.30). Link spre comentariu
blacired Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Am trimis un mesaj privat in legatura cu placa. Link spre comentariu
blacired Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Poate se iveste la cineva una identica si nu are nevoie de ea... Link spre comentariu
GYON Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Cit timp asteptati procesor de ce nu relipiti procesorul chiar daca lipiturile par OK????Poate aveti noroc !!!! :cry: Link spre comentariu
blacired Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Am executat operatia respectiva dar fara succes ...acum tv-ul este la client, e folosit legat la un receiver de satelit, folosind telecomanda acestuia. Daca gasesc o placa M second buna, ma duc si o schimb. Link spre comentariu
blacired Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Chiar nimeni nu are asa ceva in plus? Link spre comentariu
Vizitator alaus Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 http://remotes.lt/product.php?id_product=563 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum