Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 2610,nu incarca

Vizitator Mitu

Postări Recomandate

Buna ziua la toata lumea. Un nokia 2610 cu probleme la incarcare. Curatat contacte verificat mufa. Fara rezultat. E ceva din placa. Cand il bag la incarcat imi apare ” No charge”. Ma poate ajuta cineva , sugestii?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu_mad

2

• Mihai85

1

• adriansorinsuditu

1

• adi ps2

1

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator underbird
:))) era destul sa smulgi condilai de deasupra conectorului de baterie mai exact ...partea bsi........in cazul in care telefonul n-a luat apa... linkul postat te poate ajuta ... acuma depinde de talentul tau,,,, vezi ca jos la incarcare ai un cipulet cu 4 picioruse care face not charging...... daca se ajunge la sursa ... :ras: .... :freaza:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

nokia 2610 nu incarca si da mesaj "stop not Charging" din 3 motive1. bateria nu este BL5 C a lui originala si a fost inlocuita cu una BL5CA (neagra)2. grup diode ( patratel de sticla) pe partea de incarcare busit sau lua apa3. grup de 2 rezistente pe undeva pe placa baza arse langa modulul de semnal daca vrei lasa0mi un PM si iti trmit pe mail si poza cu rezistentele respective BAFTA

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

..rezistenta de 47 K ..chip sticla 4 picioruse ca cel din link. .Sigurnata fuzibila si dioda ...cam aste se pot schimba daca astea nu rezolva problema mai ramane UEM -ul de schimbat ..dar nu cred ca ai cu ce sa-l schimbi..,,desemenea daca detii o suflanta de aer poti sa incalzesti un pic Uem un .cam 30 sec la 350 Grade..dupa care il lasi la racit si faci o proba ..cel mai sigur lucur este sa incerci la un service cu Uem ul nu e de jucat..bafta.. Ps ..Inainte de a face dezmat cu placa rescrie softwareul in v4.61

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări