Vizitator Mitu Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Buna ziua la toata lumea. Un nokia 2610 cu probleme la incarcare. Curatat contacte verificat mufa. Fara rezultat. E ceva din placa. Cand il bag la incarcat imi apare ” No charge”. Ma poate ajuta cineva , sugestii? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 incearca alta baterie, alt incarcator. verifica sa nu aiba oxid. daca tot nu merge trebuie intervenit hardware. Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Am incercat si aceste variante. Deci cam ce ar trebui sa fac mai exact? Link spre comentariu
Vizitator MegaTeCh Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Dacă apare mesajul “No charge” este posibil să fie un încărcător neacceptat sau poate fi vorba de un condensator defect pe partea de încărcare. Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 De la incarcator nu e sigur am probat vreo 7. E ceva pe placa. O schema, schita ceva, cu partea de incarcare , ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Vizitator MegaTeCh Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Sper să te ajute: http://repair-mobiles.com/2610-2626-not ... g-problem/ Vezi dacă vreo piesă de aici este defectă ( arsă sau prezintă deformităţi). Baftă! Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator underbird Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 )) era destul sa smulgi condilai de deasupra conectorului de baterie mai exact ...partea bsi........in cazul in care telefonul n-a luat apa... linkul postat te poate ajuta ... acuma depinde de talentul tau,,,, vezi ca jos la incarcare ai un cipulet cu 4 picioruse care face not charging...... daca se ajunge la sursa ... .... Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Te referi la dioda aia de jos? Daca da, am scos o dar tot degeaba. Tot imi apare incarcator neacceptat. Link spre comentariu
adi ps2 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 este un driver de sticla mic charge ic Link spre comentariu
adriansorinsuditu Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 nokia 2610 nu incarca si da mesaj "stop not Charging" din 3 motive1. bateria nu este BL5 C a lui originala si a fost inlocuita cu una BL5CA (neagra)2. grup diode ( patratel de sticla) pe partea de incarcare busit sau lua apa3. grup de 2 rezistente pe undeva pe placa baza arse langa modulul de semnal daca vrei lasa0mi un PM si iti trmit pe mail si poza cu rezistentele respective BAFTA Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Orice ajutor e binevenit. Am incercat multe variante. Ok astept . Link spre comentariu
csaba_sm Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 ..rezistenta de 47 K ..chip sticla 4 picioruse ca cel din link. .Sigurnata fuzibila si dioda ...cam aste se pot schimba daca astea nu rezolva problema mai ramane UEM -ul de schimbat ..dar nu cred ca ai cu ce sa-l schimbi..,,desemenea daca detii o suflanta de aer poti sa incalzesti un pic Uem un .cam 30 sec la 350 Grade..dupa care il lasi la racit si faci o proba ..cel mai sigur lucur este sa incerci la un service cu Uem ul nu e de jucat..bafta.. Ps ..Inainte de a face dezmat cu placa rescrie softwareul in v4.61 Link spre comentariu
Vizitator Mitu Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Ok. Multumesc . Am sa incerc si asa Link spre comentariu
liviu_mad Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Am aceeasi problema cu incarcarea , a rezolvat cineva cumva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum