Aurelian6n2 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Buna ziua, am de reparat o sursa de alimentare ce foloseste UC3842AM. La iesire ar trebui sa debiteze 20V la un curent de 4,5A. Aceasta sursa a fost scurtcircuitata, iar o parte din cablaj este inegrit/carbonizat.As avea nevoie de o schema a unei surse care foloseste uc3842am dar cu flayback pe baza de optocuplor.Ce am gasit cu Gogu sunt numai scheme fara optocuplor. Ma poate ajuta cineva cu o astfel de schema ? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 daca te uiti prin datascheturi vei gasi, mai gasesti si in surse tv,sunt multe modele...bafta Link spre comentariu
nostrom Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Inspirati-va din aceasta schema. Link spre comentariu
mircea888 Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Uite o schema TV unde sursa este cu UC3842A Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Va multumesc pt. ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum