prozorianu Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 VA SALUT !STIE CINEVA CE TRANSFORMATOR DE RETEA NECESITA AMPLIFICATORUL YAMAHA A-700 ?ARE CINEVA SERVICE MANUALUL ACESTUI AMPLIFICATOR ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Salut ! Schema o gasitit pe acest linck : http://elektrotanya.com/yamaha_a-700.pdf/download.html ,dar nu stiu daca este si manualul service. Va doresc succes ! Link spre comentariu
prozorianu Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 SCHEMA SE VEDE FOARTE PROST ORICUM MULTUMESC - POATE ARE CINEVA MANUALUL SERVICE :cry: Link spre comentariu
tv1 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 SCHEMA SE VEDE FOARTE PROST ORICUM MULTUMESC - POATE ARE CINEVA MANUALUL SERVICE :cry:Schema se vede excelent,nu stii sa folosesti lupa in Adobe Reader ?;manualul de service e 20 euro, iti convine sa dai banii astia ? Link spre comentariu
prozorianu Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 AM DESCOPERIT DE CATEVA MINUTE CUM DESCARC SCHEMA INSA NU VAD CE TENSIUNE DEBITEAZA TRANSFORMATORUL - ORIGINALUL A LUAT FOC :( Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Tensiunea redresata si filtrata in gol e de cca. +/_55v pe pozitia 240v si de +/_ 59-60v pe pozitia 220v ;transformatorul are una sau doua sigurante termice functie de model.Unul din punctele slabe e puntea redresoare-e subdimensionata,in rest e un aparat bun,dar doar pe sarcini de 8 ohm. Link spre comentariu
prozorianu Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Multumesc pentru informatii l-am reparat cu ajutorul dumneavoastra Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum