webmaester Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 salut, de curand am primit un laptop compaq armada 1750, care avea un windows in olandeza. am schimbat windowsul, cat am instalat windowsul laptopul a fost in priza, si acuma nu mai merege pe baterie. exista posibilitatea sa fi avut ceva fisier pe c:, fara de care sa nu stie sa lucreze cu bateria? Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 cauta driverii laptopului pe net si s-ar putea sa dai si peste un driver pt baterie Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 exista posibilitatea sa fi avut ceva fisier pe c:, fara de care sa nu stie sa lucreze cu bateria?Nu ; functionarea pe baterie nu este conditionata de existenta unui sistem de operare.Luati de pe link utilitarul "Compaq Power Management", instalati-l si efectuati o calibrare a bateriei.S-ar putea ca intregul proces sa dureze cateva ore, nu-l intrerupeti din lucru !http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... eId=321957 Link spre comentariu
Vizitator cangur84 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 normal, are dreptate cristian aici nu e vb de softse aprinde ledul de incarcare?iti detecteaza bateria in windows?e de vina bateria sau controlerul de incarcare se afla pe placa de baza de obicei langa conectorul de baterie e un izl43... , max sau tps. Trebuie sa scoti placa sa conectezi bateria si incarcatorul , cu un aparat de masura controleaza daca ai 11.1(dupa caz, scrie pe baterie) pe unul din pini bateriei Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 defapt bateria de la laptopul meu necesita un soft pt a fi detectata de windows...asta nu se aplica la toate laptopurile.sanatate. Link spre comentariu
webmaester Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 am incercat si cu Compaq Power Management si degeaba, bateria o vede in windows, ledul de incarcare merge. ce a mai ramas e sa il desfac si sa verific controlerul de baterie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum