Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

compaq armada 1750

webmaester

Postări Recomandate

salut, de curand am primit un laptop compaq armada 1750, care avea un windows in olandeza. am schimbat windowsul, cat am instalat windowsul laptopul a fost in priza, si acuma nu mai merege pe baterie. exista posibilitatea sa fi avut ceva fisier pe c:, fara de care sa nu stie sa lucreze cu bateria?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• webmaester

2

• Stefan BBx

2

• cristian_draghiescu

1

exista posibilitatea sa fi avut ceva fisier pe c:, fara de care sa nu stie sa lucreze cu bateria?

Nu ; functionarea pe baterie nu este conditionata de existenta unui sistem de operare.Luati de pe link utilitarul "Compaq Power Management", instalati-l si efectuati o calibrare a bateriei.S-ar putea ca intregul proces sa dureze cateva ore, nu-l intrerupeti din lucru !http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... eId=321957
Link spre comentariu
Vizitator cangur84

normal, are dreptate cristian aici nu e vb de softse aprinde ledul de incarcare?iti detecteaza bateria in windows?e de vina bateria sau controlerul de incarcare se afla pe placa de baza de obicei langa conectorul de baterie e un izl43... , max sau tps. Trebuie sa scoti placa sa conectezi bateria si incarcatorul , cu un aparat de masura controleaza daca ai 11.1(dupa caz, scrie pe baterie) pe unul din pini bateriei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări