andiy Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 Dorinta indeplinita...Sa traiesti maestre. Doar spice sau si practic? Link spre comentariu
vio_gl Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 cum fac sa vad si eu schema asta ca tot omu? Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 cum fac sa vad si eu schema asta ca tot omu?dai la pagina anterioara, un clic pe poza si inca unul ca sa maresti. :goodman: Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 .....vad ca s-au mai sters atasamentele , am refacut PCB-ul la OPTIMOS , schema nu o postez ca este cu copyright ...... Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Sa inteleg ca e functional, nu? O impresie ceva in legatura cu sunetul daca ne poate spune cei care l-au facut Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 ....... schema e functionala , cablajul e doar proiectat , nu a fost testat inca , poate nici nu va fi vreodata din cauza costurilor ....... Nu pot, sa realizez,practic toate montajele, la care le proiectez cablajele .... .PCB ALL GREY.pdfNumai bine Alex. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum