Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A folosit cineva difuzoarele acestea?

Adi Florin

Postări Recomandate

Salutare!A folosit cineva difuzoarele urmatoare?Joase medii: Eminence Alpha10A sau Eminence Alpha12AInalte: Eminence APT80Daca da, spuneti si voi, va rog, cum se aud (bass, medii...), si ce incinte ati folosit.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adi Florin

3

• Mircea Bartic

2

• ICEMAN

1

Top autori în acest subiect

seria alpha este o serie de midbass de la Eminencenu ti-o recomand daca vrei sa faci fullrange deoarece ai nevoie de incinte imense pentru a avea un raspuns in frecventa multumitor.si sunt cam scumpe pentru ceea ce stiu sa faca....

Link spre comentariu

Un prieten care are o formatie m-a rugat sa-i recomand niste difuzoare. Le vrea pentru a se auzi si ei pe scena unii pe altii. El vrea sa se auda vocea foarte bine.Deci un mid bass cred ca e foarte bine, nu? Eu am auzit ca pe medii se aud foarte bine mai toate difuzoarele Eminence. Personal am ascultat un KappaPro15 si se auzea excelent.Voi ce parere aveti?De tweeter-ul acesta APT80 ce stiti? L-ati auzit vreodata?O sa-l rog sa-mi si zica ce volum are la cutii (ca are deja niste cutii).

Link spre comentariu

pai ce ar fi sa postazi intai detaliile incintelor, si dupa aceea gasin niste difuzoare care sa se potriveasca in ele.mai sunt si alte optiuni pe piata inafara de p-audio.....

Link spre comentariu

pt voce alpha12 a sunt f buneau si un nivel ridicat pe mediile necesareeu personal cred ca chiar pt asa ceva au fost create... nu pt bassau si ceva bass dar au niste medii sclipitoaredaca va mai folosi si o incinta separata pt bas... poate folosi 2 incinte cu alpha12 si 2 apt80 pe poste de sateliti de la 200-300hz in sus cu un real succes

Link spre comentariu

Eu am in boxe eminence Basu' ii delta 12 iar inalta apt 80De inalta ce pot sa spun ca se "aude" destul de tare(trebuie atenuata) , iar ca si calitate zic ca este OK. Initial am vrut sa iau si eu bass din seria alpha dar mi s-au parut cam anemice din punc de vedere constructiv.

Link spre comentariu

Ce volum are incinta?La cat ai pus frecventa de taiere?Delta12 are bass suficient?APT80 are o sensibilitate foarte mare. Ce atenuare i-ai pus? Are sunetul directiv (sper ca acesta este termenul) sau "imprastie" inaltele?

Link spre comentariu

Habar nu am la cat ii pusa frecventa de taiere ... :banghead: 7k cred ...Am pus un cond...nici nu mai stiu de cat e. Condu e pus mai mult ca sa nu se arda inalta. Trebuie pusa la 3.5k cel putin ... unde o voi si pune cand fac un filtru activ (sau probabil ceva mai sus ) Atenuarea pe inalta este de 6dB si totusi e OK ca si nivel . Din cate ma pricep eu nu mi se pare ca APT este f directiv ... chiar se imprastie inalele. Trebuie sa fie la eminence pe site o diagrama .Delta 12 nu sunt pentru bass din cate stiu eu , mai mult pt mid-bass, are Xmax destul de mic . Personal imi place cum suna. Boxa are 66 l

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări