Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un montaj necunoscut

Postări Recomandate

Dacă ştie cineva ce face sau ce este acest montaj, îl rog să posteze.Eu l-am luat din bazar cu 3 lei, pentru că mă interesau afişoareledar văd că are un şi un microcontroler 87C51 şi o memorie 93C46.Înainte să-l stric, poate aflu şi ce este şi la ce poate fi folosit.Pe spate scrie DARK LIGHT SYSTEMS şi tot ce-am găsit pe net era legatde lumini de discotecă.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mikrosha

2

• klaxxon

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Era să zic taximetru :rade: Integratele alea-s seria 74..., daca vad bine seria? In cazul asta incearca identifica 2 pini de alimentare (de obicei 8=Vss si 16=Vdd), si-l alimentezi cu o sursa de 5V. N-are ce sa se strice, in schimb o sa vezi ce-apare pe display si poate-ti dai seama la ce poate fi bun.

Link spre comentariu

L-am alimentat chiar din ziua în care l-am luat, acum vreun an, dar afişoareleindică nişte numere care se modifică dacă apăs pe unul din cele 3 butoane,dar nu pare să aibă vreo logică. Cineva mi-a spus că este un controler de lumini,ştii ceva despre asta?

Link spre comentariu
Vizitator alex_pnp

SAL AM SI EU ACASA UN MONTAJ NECUNOSCUT SI AS VREA SA STIU SI EU CE FACE NUMELE LUI ESTE:VB-5160 SPANASONIC COL CARD A MATSUSHITA COMMUNICATION INDUSTRIAL CO.,LTD AM NISTE POZE CU CIRCUIT DA SUNT ARHIVATE DC ATI PUTEA SA MA AJUTATI SI PE MN

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări