klaxxon Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Dacă ştie cineva ce face sau ce este acest montaj, îl rog să posteze.Eu l-am luat din bazar cu 3 lei, pentru că mă interesau afişoareledar văd că are un şi un microcontroler 87C51 şi o memorie 93C46.Înainte să-l stric, poate aflu şi ce este şi la ce poate fi folosit.Pe spate scrie DARK LIGHT SYSTEMS şi tot ce-am găsit pe net era legatde lumini de discotecă. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Era să zic taximetru Integratele alea-s seria 74..., daca vad bine seria? In cazul asta incearca identifica 2 pini de alimentare (de obicei 8=Vss si 16=Vdd), si-l alimentezi cu o sursa de 5V. N-are ce sa se strice, in schimb o sa vezi ce-apare pe display si poate-ti dai seama la ce poate fi bun. Link spre comentariu
klaxxon Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 L-am alimentat chiar din ziua în care l-am luat, acum vreun an, dar afişoareleindică nişte numere care se modifică dacă apăs pe unul din cele 3 butoane,dar nu pare să aibă vreo logică. Cineva mi-a spus că este un controler de lumini,ştii ceva despre asta? Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 E un controller DMX, nu-l stricati...poate fi in perfecta stare de functionare...si valoareaza mult mai mult de 3 lei... Link spre comentariu
Mikrosha Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 E un controller DMX...FOARTE TARE!! Adică ce face? Link spre comentariu
Vizitator alex_pnp Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 SAL AM SI EU ACASA UN MONTAJ NECUNOSCUT SI AS VREA SA STIU SI EU CE FACE NUMELE LUI ESTE:VB-5160 SPANASONIC COL CARD A MATSUSHITA COMMUNICATION INDUSTRIAL CO.,LTD AM NISTE POZE CU CIRCUIT DA SUNT ARHIVATE DC ATI PUTEA SA MA AJUTATI SI PE MN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum