Vizitator m_mayday Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 am un cas blaupukt de 4x35 si are in spate 3 mufe una de alimentare, una pt difuri si inca una unde se poate lega magazia de cd-uri, auxiliar,cd in, etc (pe mine ultima ma intereseaza) vreau sa bag un cd plaier in casetofon da nu stiu care sunt intrarile audio in spate. MA POATE AJUTA SI PE AMARATUL DE MINE CINEVA? pls casul este luat de pe o masina care urma sa fie presata la fier vechi, cam datele astea le-am gasit eu scrise pe el (daca va ajuta cu ceva) (poate vreuna dintre ele este tipul casetofonului) WERKE GMBH ST LOUIS DJ BP8514 x8951760 CW863512316-2 (ASTEA ERAU SCRISE IN DIFERITE LOCURI) Link spre comentariu
nelu F Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Daca este cu mufe ISO, sper ca te ajuta ce am gasit (pt Grundig) Link spre comentariu
lupu_cel_rau Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 salut trimit si eu niste modele de mufe :smt004 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum