Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce program deschide extensia .dip?

iuli09

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

3

• shebu_18

3

• nickrvl

1

• 2 săptămâni mai târziu...

Am folosit si eu Diptrace o perioada si chiar i-mi placea, cel mai mult ma incinta modul de a urmari un traseu, era indeajuns sa pozitionei mous-ul pe el si se evidentia. Acum m-am oprit la Proteus, Eagle nu ma dat pe spate, insfirsit, toti cautam programul perfect, asa ceva nu exista, fiecare are avantaje si neajunsuri, cel mai bun e acela pe care il cunosti cel mai bine si totodata ar fi bine sa fie unu de uz "international" astfel ai sanse mari de a face schimb de scheme fara probleme, sint multe de zis....

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cu placere iuli09.

Pe mine ma bate gandul sa fac o "comnbinatie". Fac schema in eagle iar apoi o exportez si o importez in diptrace. Asa pot face pcb-ul in diptrace care totusi este ceva mai evoluat decat eagle. Marea problema in diptrace la facutul de scheme este cauutarea dupa componente. Aici, eagle este mult mai bun.

Link spre comentariu

pentru nivelul meu, PCB Wizard este suficient ; este destul de simplu cat sa pot sa ma descurc iar librariile sunt ,zic eu, suficiente pentru un incepator in electronica . In combinatie cu Livewire ,este recomandarea mea pentru orice "debutant" in acest domeniu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări