iuli09 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 cu ce program pot deschide o extensie .dip si .dch? am descarcat acest cablaj : http://sites.google.com/site/comelco/in ... ects=0&d=1 si nu pot sa-l deschid . Link spre comentariu
shebu_18 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Cu diptrace ar trebuii sa mearga. Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 da, ambele extensii pot fi deschise cu diptrace . Multumesc shebu ! Link spre comentariu
shebu_18 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Este un program ceva mai ok decat eagle, adica optiunile sunt mai simplu de accesat dar librariile sunt mai putine. Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Am folosit si eu Diptrace o perioada si chiar i-mi placea, cel mai mult ma incinta modul de a urmari un traseu, era indeajuns sa pozitionei mous-ul pe el si se evidentia. Acum m-am oprit la Proteus, Eagle nu ma dat pe spate, insfirsit, toti cautam programul perfect, asa ceva nu exista, fiecare are avantaje si neajunsuri, cel mai bun e acela pe care il cunosti cel mai bine si totodata ar fi bine sa fie unu de uz "international" astfel ai sanse mari de a face schimb de scheme fara probleme, sint multe de zis.... Link spre comentariu
shebu_18 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Cu placere iuli09. Pe mine ma bate gandul sa fac o "comnbinatie". Fac schema in eagle iar apoi o exportez si o importez in diptrace. Asa pot face pcb-ul in diptrace care totusi este ceva mai evoluat decat eagle. Marea problema in diptrace la facutul de scheme este cauutarea dupa componente. Aici, eagle este mult mai bun. Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 pentru nivelul meu, PCB Wizard este suficient ; este destul de simplu cat sa pot sa ma descurc iar librariile sunt ,zic eu, suficiente pentru un incepator in electronica . In combinatie cu Livewire ,este recomandarea mea pentru orice "debutant" in acest domeniu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum