costy Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Desi suntem in era difitala, parca totusi vreau sa mai ascult si cate un radio, problema e ca ce am la indemana momentan nu prea ma incanta in ceea ce priveste calitatea receptiei, sensibilitatii .As vrea sa-mi recomandati niste tunere stand-alone cu cautare automata, sensibilitate buna si un sunet bun, evident ca daca mai are si un rds e vis.Imi picasera ochii pe un Technics ST-GT650 dar tinand cont ca nu ascult radio atat de des, nu mi se pare justificata o asemenea investitie.Bugetul ar fi cam de 150 lei ,evident nu ma astept la ceva nou.Multumesc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Eu am un Pioneer F-225 de vreo 3 ani, sunt foarte multumit, e suficient de sensibil, scoate semnal de calitate, recomand. Se gasesc si la 100 lei. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Nu mai foloseste nimeni asemenea aparate ? M-ar interesa si pe mine un asemenea tuner, am intrebat la un magazin si mi s-a spus ca nu se mai aduc, nu se mai fabrica decat modele care au amplificator incorporat. Bineinteles ca pretul este pe masura. Link spre comentariu
hugo Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Personal cu un Denon TU-1500AE si un fir banal in fata geamului reusesc din Iasi sa prind bine 3 posturi de peste Prut.E scump insa "face" banii dati pe el. Link spre comentariu
sla Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Daca ai de gand sa-ti achizitionezi un tuner radio, ar cam trebui sa pleci de la urmatoarele aspecte:- cite posturi FM ai in localitatea unde vrei sa folosesti aparatul- ce putere are semnalul posturilor respectiveDaca locuiesti in oras mare, acolo vei avea multe posturi si cu semnal puternic. Daca locuiesti mai departe de orase, nu cred ca poti avea multe posturi si la un nivel de semnal acceptabil. Drept urmare, pentru oras iti ajunge si un fir legat la intrarea de antena iar in afara posibil sa ai chiar nevoie de o antena Yagi (3-5 elemente) pentru FM, daca vrei sa asculti stereo + calitate (poate chiar si amplificator de antena, cum foloseam eu inainte de '89, pentru posturile sarbesti).Astfel de aparate bune gasesti in piete sau la Mica publicitate ( aduse din vest, cu 8-24 posturi fixe, cu sau fara telecomanda, diferite marci bune, cunoscute, aparate de 20-25 de ani excelente, nu chinezariile care se vand acum). Eu am doua tunere Pioneer si sunt multumit de ele ( nu le prea ascult in ultimii ani). Eu cred ca la pretul de 100-150lei ar trebui sa gasesti un aparat foarte bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum