Vizitator coategoale Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 salutare la toti locuiesc aproape de oradea, la 35 de km ,insa ascuns dupa un deal . problema mea este ca nu pot receptiona posturile de radio Fm emise dinspre oradea. ce antena sau sistem de receptie ar trebuii atasat aparatului radio pentru a putea receptiona cat mai clar posturile de radio ? as mentiona ca in curte , cu radioul din masina am locuri unde ” prind” posturile destul de bine .....insa in casa tre sa ma cocot pe mobila si pe la geamuri pt putin semnal . Link spre comentariu
Vizitator coategoale Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 poi asa m am gandit si eu ca tre o antena ....una buna ! dar cu privire la locul potrivit pentru receptie e cam delicat , cand te afli intr o vale dupa un deal ! eventual daca voi urca antena pe turnu bisericii cu care sunt vecin si ce modele de antena inseamna ca pot fi de calitate? deoarece nimeni nu zice ca are de vanzare ceva de calitate medie...toate sunt la superlativ !!! constati acasa doar ca ai luat clapa Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Ai receptionat TVR1 de la Oradea cand emitea in canalul 3 OIRT?Daca da si mai ai vechea antena, pentru inceput trebuie sa incerci sa receptionezi cu ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum