Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

deep freeze

aluneanu

Postări Recomandate

Din cate imi amintesc, DeepFreeze, face in felul in care sectorul de boot este modificat la ceva de-al lui, practic bootezi prin deepfreeze. MBR este blocat. fisierele noi sunt scrise intr-un fel de ISO encriptat, al lui, creeat pe partitia inghetata, dar dupa restart, este suprascris. DeepFreeze, e mai mult un driver cu interfata, decat program care ruleaza in windows.

am folosit demult, maxim pe windows XP, nu-mi amintesc prea bine, dar eu personal nu prea am reusit sa-l zapacesc cu toate ca am incercat tot ce stiam eu la vremea aceea.

in ultimii 5 ani, nu am nici un antivirus, nici firewall.oricum greseala umana bate orice , in mecanismul ala de de/Virusari.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

3

• Spitfire

3

• aluneanu

3

• VEF

3

Top autori în acest subiect

Am Windows XP SP 2 , procesor AMD 2,2GHZ 512MB RAM . Asa ca numai update-uri si antivrus nu-mi trebuie . Numai cu Deep Freze pot sa ma uit pe Internet la o viteza mare Deep Freze dupa mine cat ma pricep si eu ca nuprea le am cu astea e mai bun ca orice antivirus si nici nu ingreuneaza calculatorul nu consuma foarte putine resurse .

Mi l-a dat un inginer de la Liceul 1 din Focsani are acolo calculatoare vechi de 14-15 ani cred cu Deep Freze pe ele . Aproape in fiecare zi sa instaleaza pe ele jocuri si sa stiti ca inca merg destul de bine .Programul asta va dati seama in fiecare zi are de lucru si calculatoarele inca merg destul de bine . Alte calculatoare prin scoala au 5-6 ani si deja sunt daramate

Nu vreau sa incep o disputa dar programul asta e cam singurul cu care poti sa folosesti un calculator vechi azi . Nu ma acup cu trasnsfer de bani se astea prin internet n-am treaba cu asa ceva

Editat de VEF
Link spre comentariu

Inteleg ca nu aveti acel XP SP2 cu licenta, ci e "pe naspa", si nu puneti macar un XP cu SP3 fiindca nu doriti sa renuntati la acel PC cu specificatii...no comment, dar atentie, ca in timp ce sunteti pe Internet PC-ul Dvs ,poate deveni "cap de pod" pentru un hacker care desfasoara un atac impotriva unui site guvernamental, etc, si se foloseste de IP-ul Dvs, datorita PC-ului complet neprotejat.

Sa nu va coste cat nu face... mai bine puneti un Lubuntu varianta pe 32 de biti (x86), care se va descurca pe acel PC, si stati fara grija.

https://lubuntu.net/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări