adi_0106 Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 sunt intr-o mare dilema ..... nu stiu ce sa aleg intre cele 2 tipuri de incinte dupa cum v-ati dat seama vreau sa fac un (sub)woofer si nu stiu ce tip de incinta sa abordez astept parerile voastre cu tot cu informatii care sa va sustina parerea (avantaje/dezavantaje) :smt006 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 eu as alege bandpass ordinul 4 ca si subwooferimi place cum suna in casa Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Adi, te rog sa mai astepti un picut ca sa mai dau si eu o parere.Trebuie sa-mi soseasca in curand 2 incinte fullrange cu HP-15W bass-reflex optimizate sa coboare cat de mult posibil in frecventa.Vreau sa fac si eu o comparatie intre cele 2 incinte, dupa cum se aude in casa.Pana acuma sunt foarte multumit de bp4-ul meu dar din cauza acusticii proaste am locuri in camera unde nu am deloc bas si subbas. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2005 am inteles ...... deci BP4 sa fie ... la asta ma gandisem si eu ...... desi ma doare sufletu` sa tin frumusete de difuzor de 15" ascuns in cutie :goodman: dar oare care ar suna mai bine dintr-un portbagaj de Dacia ???? :supz: Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 In masina as merge pe un bandpass4 ascuns si cu difuzoare pe componente/coaxiala de max 6.5" la vedere sa pacalesti un picut lumea :snakeman: Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Intrebarea ar fi : Oare incape in dacie?..si mai ramane ceva loc? :toimonster: Iar partea proasta nr 2 e ca diful e pe 8 ohmi, deci trebuie neaparat o sursa ridicatoare de tensiune ca sa il lovesti bine. Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Poti sa pui 2 in paralel si stunci :rock: Dar sincer cred ca omori la propriu saraca dacie.2 buc de 15" pt bas in masinuta ( dacie ) :rolleyes: Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Asa poti sa pui si 4 in paralel ca sa ai 2 ohmi...dar intr-un dif tot aceasi putere o sa intre.E drept de pui 2 tragi un cuplaj izobaric pt cutie mai mica.....dar tot nu iese destul de mica.Si pe langa asta un dif in plus costa... Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Daca puneti un HP15W pe o Dacie si-l dati la maxim cred ca-i sare luneta. :smt003 :partyman: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 cineva de pe forumul acesta a cumparat de la mine 2 hp-18W pentru a le monta intr-o dacie :prayer: :snakeman: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 cineva de pe forumul acesta a cumparat de la mine 2 hp-18W pentru a le monta intr-o dacie :prayer: :snakeman:loooolil rugam pe acel "cineva" sa puna poze cu proiectul finalizat sau cu ce a mai ramas din mashina dupa primele teste!!!!! :weedman: Link spre comentariu
notchman Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Le pune in loc de roti???Ca daca face o incinta + dif'uri+amp+ alternator modificat+cond de cel putin 2u...nu cred sa mai plece de pe loc..... :rolleyes: sau da drumu la muzica si remorkeaza "masina" :supz: pozeeeeeee.... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2005 eu in masina am sa il folosesc pt inceput cu un amplif cu TDA1562 .... care pe 8 ohmi nu scoate mai mult de 30 W ..... dar cred ca e suficient :supz: si pe viitor (daca nu sunt satisfacut de cei 30 W) am sa imi cumpar o statie mai puternica ........ deocamdata astept sa imi iau difu de la Nexus .... ideea lui Snake cu cele 2 difuri mici puse la vedere e tare :finga: sa se mire prostii .... chiar imi pun unul pe unul din peretii subwooferului .... ca o membrana pasiva dar fara sa fac gaura in subwoofer si sa ii afectez caracteristicile ..... si cei care se uita la subwoofer cred ca scot tot bassul dintr-un dif de 8" :evil4: Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Vezi ca alea 2 de 8" sa le pui chinezesti...domotec sau in genul :toimonster: asa o sa te creada lumea ceva zeu al boxelor...faci difuri de kkt sa sune bine :partyman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Vezi ca alea 2 de 8" sa le pui chinezesti...domotec sau in genul :toimonster: asa o sa te creada lumea ceva zeu al boxelor...faci difuri de kkt sa sune bine :partyman:pai la asta ma si gandeam :smt005 :smt005 nu de alta dar nu am bani sa dau pe difuri mai frumoase si apoi sa le tzin degeaba :rock: deacu sa pun mana pe difu` ăl mare ....... :smt069 ca trasnportul spre iasi cam stagneaza :smt088 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum