adrian_pic Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Ti-am zis sa masori tensiunea pe fiecare rezistenta. Asta se face in felul urmator: pui un tester pe un terminal al rezistentei, celalalt tester pe celalalt terminal si citesti valoarea pe voltmetru si o scrii aici. Tu ai pus un tester pe un terminal si celalat tester l-ai pus la GND. Daca puneai si inainte de rezistenta si masurai tensiunea fata de masa puteam sa fac un calcul asa nu pot. Fa deci cum ti-am spus. Legat de radiatoare: tu te joci cu focul? Vrei sa vezi cat noroc ai in ceea ce priveste tranzistorii? Ce fel de radiatoare ai? pne o poza cu ele si niste dimensiuni. Cat or fi de mici tot sunt mai bune decat nimic. Pe viitor oricum in locul rezistentelor va trebui sa pui niste sigurante. Sa nu te puna necuratu' sa dai drumul la amplificator fara rezistente pana nu vedem despre ce este vorba! Nu are rost sa mai arzi tranzistori degeaba.P.S. Scrii valoarea citita pentru fiecare rezistenta si precizezi care este fiecare pentru ca nu le ai egale si nu ma mai apuc sa citesc in urma cum le-ai montat. Link spre comentariu
alexmarian Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 pe ramura - (rezistenta de 145ohm) cu testerele conectate in felul urmator: negru spre condensator si rosu pe celelalt terminal am 22v; -rosu spre condensator si negru pe celalalalt terminal -17v.pe ramura + (rezistenta 185ohm)negru spre condensator -21v ;rosu spre condensator 30vintre cele doua iesiri dupa cum am spus si mai sus am cam 3 v .alimentand montajul tz-finali nu s-au incalzit deloc. iar doar pe canalul dreapta unde este conectata ramura + diful scoate c.a; c.c deloc. si pe canalul sanga(conectat cu ramura -) parca ar misca ceva dar nu ca pe dreapta uite niste poze cu radiatoarele !am sa montez mn tz pe ele k trebuie sa le mai dau niste gauri etc. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Radiatoarele sunt bune pentru a face teste. Poti chiar sa asculti si cu ele la volum mic . Pune un radiator pe un canal si un radiator pe celalat canal. Nu-mi dau seama de ce la tine daca masori cu voltmetrul pe tensiune continua obtii valori diferite (in functie de cum pui testerele cu negru sau cu rosu la condesator). Masuratorile te rog sa le faci cu iesirea in aer. Deci nu conectezi nici un difuzor la iesirile amplificatorului. Ca sa nu transformam acest topic in messenger incearca sa ma contactezi prin mp sa vorbim pe messenger ca asa inaintezi destul de greu. Link spre comentariu
alexmarian Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Radiatoarele sunt bune pentru a face teste. Poti chiar sa asculti si cu ele la volum mic . Pune un radiator pe un canal si un radiator pe celalat canal. Nu-mi dau seama de ce la tine daca masori cu voltmetrul pe tensiune continua obtii valori diferite (in functie de cum pui testerele cu negru sau cu rosu la condesator). Masuratorile te rog sa le faci cu iesirea in aer. Deci nu conectezi nici un difuzor la iesirile amplificatorului. Ca sa nu transformam acest topic in messenger incearca sa ma contactezi prin mp sa vorbim pe messenger ca asa inaintezi destul de greu. OK Link spre comentariu
costyndj Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Eu am iesirile in aer si am scos si condensatorul de pe intrare si tot asa.....ce am mai observat ca unul din integrate imi scoate tensiune pozitiva iar celelalt scoate tensiune negativa. De incalzit nu se incalzesc deloc Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Nu poti da mai multe detalii? Nu ai spus ce integrat este sau macar pune o schema. Link spre comentariu
costyndj Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 E un stk 4046 si am pus stk4048. Sunt de la un amplificator goldstar......Schema e asemanatoare cu cea din datasheet. Mai are in plus cativa tranzistori,nu sunt de putere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum