LostCell Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 salut!!!seria gasita pe tv in spate este 26565k/14z daca ma puteti ajuta si pe mine cu aceasta schema va sunt recunoscator... Link spre comentariu
mircea626 Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 cred ca daca l-ai descrie (c.i. folosite etc.)ai mai multe sanse sa gasesti schema Link spre comentariu
belowsky Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 E vorba de modelu ala cu sasiu in doua ca si niste usi de dulap?? Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 schema e aici --> http://www.hi-end.ro/portal/index.php?o ... oad&gid=28 Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 5, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2006 Dap este sasiul ala in doua ca si doua usi de dulap..imi cer scuze ca nu am raspuns dar nu am mai primit notificare si am uitat de topic...acuma am dat peste el..dar e cam noapte..il descriu maine..aa si nu pricep..cum folosesc portalul ala? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum