Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 e un bandpass de ordinul 6 cu porturi flaredpe voi va intereseaza mai mult cum arata interiorul decat performantele ? :axe: Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 de ce? nu e performant?eu nu am vazut SD in lista difuzoarelor disponibile si de aia intreb :rolleyes:ma refeream la subwooferseria SD este destul de scumpa pentru Romania Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 api ala e pentru sd18 cred ca se poate adapta pt hp18 ( http://www.speakerplans.com/index.php?id=x1 ) e un bandpass dak nu ma inselAsta e alt proiect!Cel care l-a prezentat wiz e un bandpass si se calculeaza ca si un bandpass obisnuit, atata tot ca ii faci porturile cu marginile neparalele, deci formula de calcul a lungimii portului e diferita.F de acordaj trebuie sa fie cea dorita si se calculeaza in fucntie de vol cutie si vol de aer din port... si evident ca nu stiu formula pe de rost :drinkers: Daca vrei sa aiba o forma interesanta foloseste-ti imaginatia.Fa de exemplu un BR sau BP4 la care ii dai o forma mai ciudata,dar vezi sa nu impiedici aerul sa se miste. Link spre comentariu
wiz26 Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Nu am prezentat incinta(numai) pentru ca arata frumos :rolleyes: .Am tot citit despre tot felul de incinte iar mie mi-ar trebui ceva in genul asta.Problema (din cate am inteles eu )este ca e o incinta sensibila la erori de proiectare, asa ca poate e cineva cu experienta sa faca o mica proiectare.Nu as vrea sa bag banii in "kinder cu surprize" :rolleyes: . Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 ai mp :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum