Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma auto MAAT 679

Vizitator r27kul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

6

• davidut5

6

• florinangeru

3

• tibix

1

Top autori în acest subiect

Cu aparatul de masura pe care il am (DT830) nu m-am putut lamuri...cred ca mult mai bun era unul analogic, cu ac. Aveti cumva idee cum actioneaza centrala alarmei, primind de la senzorul de soc 2 informatii (soc usor/soc greu) pe un singur fir ? Este in functie de amplitudinea semnalului sau de durata acestuia ?!

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

salutare ce ai mai facut cu senzorul de perimetru? am acelasi tip de alarma si sunt interesat, vreau sa il montez dar pe unde am intrebat imi spuneau ca pot sa il monteze printr-un releu si functioneaza doar o zona la alegere interioara sau exterioara si doar intr-un singur mod la alegere preavertizare sau avertizare dar toate functiile nu :(. Am gasit pe net o firma din Bucuresti care comercializeaza senzorul de microunde universal si se laudau ca la chizitionarea si montarea sonzorului la ei iti dau gratis un modul care il face sa functioneze normal cu alarma, adica facea preavertizare si avertizare, functionau ambele zone interior si exterior..... am sunat sa ma duc la ei si... surpriza nu mai au acel modul si mi-au prezentat metoda cu releul :)).Mai am o problema mare care m-a facut sa ma gandesc la senzorul de perimetru. De curand am avut un incident... geam spart, cd player furat (fata era in torpedo, au mers la risc sau erau prea infometati si il furau si cu fata si fara :( ), alarma nu a declansat deloc. Intre timp mi-am achizitionat o unitate noua si stau cu ea pe sifonier pentru ca alarma mea nu vrea sa declanseze deloc :(. am reglat senzoru super sensibil pe ambele zone si tinandul sub supraveghere m-am apucat sa dau pumni in geam. Reactioneaza la ce-a mai mica vibratie, clipeste si ledul de preavertizare si cel de avertizare dar alarma nu face preavertizare deloc, iar avertizare face la socuri mai mari cum ar fi normal :(, din vreo zece teste o singura data a facut preavertizare (5 bipuri) si atunci mi se parea ca era soc de avertizare nu preavertizare :(. ce sa ii fac sa functioneze ok? stie cineva?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Inre timp cat voi va ganditi la una alta si la o rezolvare eu mi-am rezolvat problema, cu o alarma noua VIPER CAN :)), desigur mult mai performanta si mai sigura de cat MAAT.Va salut

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Nu-ti recomand maat mie mi-au spart masina si alarma nu a clipit:((. Am montat un VIPER CAN ce foloseste telecomanda din cheia masinii, de fapt alarma comunica cu calculatorul masinii prin magistrala CAN si stie cand armezi sau dezarmezi inchiderea centralizata. Eu am atasat si un senzor de perimetru pe ea cu zona dubla si de atunci nu am gasit nici ce-a mai mica zgarietura pe masina in conditiile in care am uitat IPhone-ul pe bord peste noapte :)..... sper sa nu mai repet prostia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări