Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare woofer foarte mic

Vizitator cduna

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toader

4

• mosfet

2

• CBI

2

• mariobe

2

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...

Intre timp a aflat cineva parametri T/S ai difuzorului SAL SBX 1320/BK ? ? ? Am o pereche si as vrea sa le folosesc . Am niste incinte bass-reflex cu volum interior de 5L la care au scapat doar tweetere-le. Am incercat sa le folosesc aici si suna oarecum , dar nu prea are bass bun( nici macar pt. dimensiunea asta)Are membrana de kevlar , cursa bunicica , magnet si bobina mari! :nas: :nas: :nas:

Link spre comentariu

ar fi ok, dar am considerat ca pretul de 3 ori mai mare si extensia mai mica in joase nu ar aduce ceva semnificativ cerintelor.La fel si in cazul tonsilasa mergea mai bine si monacor sph 135TC sau sph 170TC chiar mai bine ca acel beyma,dar volumul si pretul cresc considerabil.170tc deja e 'subwoofer' pe bune daca ne raportam la ce e prin sistemele alea de pc la cateva sute de ron.Am fost f multumit de produsele monacor in trecut la bugete mici mai ales daca se alege cu atentie,dar in cazul de fata m-am gandit ca deja peste 1 milion pe un dif 'miniatura' pt destinatia aceea este deja nava spatiala :nas:

Ce volume pentru cele doua difuri Monacor? Si ce porturi? 170TC e mai bun ca celelalte doua 170-uri de la Monacor (2 stiu eu....)?
Link spre comentariu

Am gasit ceva pt 170TC: recommended cabinet 1:closed cabinet with 10,3 L volumefrom 62/39 Hz (-3dB/-8dB) recommended cabinet 2:40 L volume bass reflex cabinetwith HP70 reflex tube, 21 cm long.from 30/24 Hz (-3dB/-8dB). Maricica BR-ul, dar aia inchisa pare destul de ok, -3dB la 62Hz e decent....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări