Toader Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 O firma ruseasca din cate vad foloseste difuzoare Ciare. http://acousticslab.ru/acoustica.html Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Beyma din urmatorul link ar fi oare ok.Volumul recomandat e cam 10 l.http://beyma.sk/index.php?page=shop.pro ... &Itemid=26Am lucrat cu acest difuzor, e bunicel, dar la basul nu face parte din punctele lui forte. Link spre comentariu
laur_77 Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Intre timp a aflat cineva parametri T/S ai difuzorului SAL SBX 1320/BK ? ? ? Am o pereche si as vrea sa le folosesc . Am niste incinte bass-reflex cu volum interior de 5L la care au scapat doar tweetere-le. Am incercat sa le folosesc aici si suna oarecum , dar nu prea are bass bun( nici macar pt. dimensiunea asta)Are membrana de kevlar , cursa bunicica , magnet si bobina mari! Link spre comentariu
mosfet Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 ar fi ok, dar am considerat ca pretul de 3 ori mai mare si extensia mai mica in joase nu ar aduce ceva semnificativ cerintelor.La fel si in cazul tonsilasa mergea mai bine si monacor sph 135TC sau sph 170TC chiar mai bine ca acel beyma,dar volumul si pretul cresc considerabil.170tc deja e 'subwoofer' pe bune daca ne raportam la ce e prin sistemele alea de pc la cateva sute de ron.Am fost f multumit de produsele monacor in trecut la bugete mici mai ales daca se alege cu atentie,dar in cazul de fata m-am gandit ca deja peste 1 milion pe un dif 'miniatura' pt destinatia aceea este deja nava spatiala Ce volume pentru cele doua difuri Monacor? Si ce porturi? 170TC e mai bun ca celelalte doua 170-uri de la Monacor (2 stiu eu....)? Link spre comentariu
mosfet Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Am gasit ceva pt 170TC: recommended cabinet 1:closed cabinet with 10,3 L volumefrom 62/39 Hz (-3dB/-8dB) recommended cabinet 2:40 L volume bass reflex cabinetwith HP70 reflex tube, 21 cm long.from 30/24 Hz (-3dB/-8dB). Maricica BR-ul, dar aia inchisa pare destul de ok, -3dB la 62Hz e decent.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum