Vizitator andersone Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Bună.Mă numesc anderson. Am un unchi la ţară care zice săi fac un dispozitiv amlificator de semnal pentru telefon mobil,deoarece la el la ţară nu poate da telefon din casă numai de afară.Aş vrea să îl fac în formă tranzistorizată,dacă cineva mă poate ajuta cu o schemă pt.acest amplif.de semnal. Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Nu cred ca poti face la nivel de amator asa ceva! Se gasesc antene externe care se conecteaza la telefon printr-o mufa..asta ar fi o solutie..! Nu toate telefoanele au mufa pt antena externa! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 exista si niste adaptoare care functioneaza prin inductie in caz ca tel nu are mufa pt antena ext. Link spre comentariu
joeoancea Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 cu emisia mai e cum mai e, sa zicem ca gasesti tranzistoare de frecventa ridicata, si ca il faci, dar problema e receptia... ca nu prea ai cum sa o rezolvi. Tre sa lasi amplifu afara, sa aiba receptie si sa il amplifici si sa il re-emiti... ceva gen repetor de semnal, dar e f greu de facut ca tre sa folosesti neaaparat LNA (low noise amplifier) poti sa mai cauti ceva facut, pe net, dar nu cred ca exista. cea mai buna sol tot o antena externa ramane, sau mai poti incerca cu PREMIXEL si sa il transformi in telefon fix( e un modul proiectat pentru centrale telefonice sa poti lega gsm la ele) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum