Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

leduri ptr fantana arteziana

Vizitator lucian75

Postări Recomandate

Vizitator lucian75

Salut.m-am apucat sa fac o mica fantana arteziana,va fi o coloana principala verticala 70 cm inaltime,4 fete de 11 cm iar de sus in jos in spirala am facut,cum sa spun din plexiglass in forma patrata 11x11, 2 cm inaltime ce vor intra cate 2 cm in coloana principala pe fiecare din cele 4 fete plus fiecare colt.Intrebarea este care e cea mai buna solutie ptr iluminare,joc de lumini.sa pun ledul sub fiecare placa sa lumineze prin plexiglass apa si sa-i schimbe culoarea sau lumina sa vina de sus?Mi-a venit si pic cu programator si ma gandeam la un joc de lumini.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator tyc

Eu as folosi sticla,e pe conceptul tub transparent ;spirala patrara nu am intilnit...la ceva de genul:" apa coboara ,in spirala,pe laturile unui cub" te-ai gandit?Fa un desen exemplificator.Pt jocuri de lumini cel mai indicat e ledul RGB comandat cu uC.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări