khrystyan Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Treaba rezolvata !Dl. Cilibiu un om extraordinar, s-a oferit sa ma ajute si a facut o treaba de nota 11 cara mi-a rezolvat in procent de 101% problema ! Daca aveti nevoie de ceva, apelati cu incredere la el, un om extraordinar, de cuvant, si care lucra si ieftin. Recomand! +++++++++++ Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Treaba rezolvata ! Cum functioneaza? Ce reglaje efectueaza? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Iam facut un simplu preamplificator de pana la +25db max, dar clar ajunge cam la +15db, asta daca la intrare are 0,5V.Lam facut asa sensibil , deoarece el are semnal slab de dupa ampliful de masina, cca jumate, asa ca daca il da la max, o sa aibe cam max +10db! Iar zgomotul de fond este sesizabil doar de la +20db in sus, iar acel zgomot , daca stai atent se aude un fasait, nu brum sau alte sunete! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 +25db max Asta este valoarea amplificarii in tensiune? Are reactie negativa reglabila? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Am incercat prima oara cu reactie reglabila, dar nu detineam potentiometru dublu necesar reglari fine si fara preamplificari peste acest nivel.Asa ca am folosit rezistente, si iam pus un volum normal la intrare!la 40% din volum, iesirea este la fel ca intrarea , adik 0db!Volumul este liniar! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Am inteles. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum