Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator RCA-uri

khrystyan

Postări Recomandate

Salut tuturor!Doresc sa fac un preamplificator(plug&play) pentru 2 statii. :jytuiyu Problema este ca am 2 statii si si o sursa(mp3 player).Din MP3 Player merge in primul pramplificator si din el in al 2-lea amplficator.Problema este intre primul si al 2-lea amplficator, deoarece se pierde "puterea" semnalului. Si al 2-lea amplficator se aude foarte incet la volum mic.De aceea doresc sa fac un preamp. pentru amplficator care sa fie intercalat intre primul si al 2-lea amplif. si sa aiba o alimentare simpla intre 9-12v.Luati-ma mai usor cu schemele, ca nu sunt deloc priceput in ale electronice, asta fiind primul cablaj pe care il realizez.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• khrystyan

10

• remus68

4

• Cilibiu

3

• paul14

1

Top autori în acest subiect

Am incercat, nu mai are rost sa insir, am fost si la o firma de audio din Arad, si am luat si splitere.Tot la aia ajung, tot preamp imi trebuie.Intra protectia pe RCA-urile MP3-ului daca folosesc mai multe splitere si leg tot ce am pe singura pereche de RCA-uri de la player. Ca MP3-ul are o pereche de iesiri si primul si al 2-lea amplificator au 2 perechi de intrari fiecare.Si cu adaptori pt a 2-a statie nu ma complic... Stiu eu cum suna aia...;)O schema am nevoie si una simpla, strictul necesar... M-am interesat si am aflat ca ar fi buni ca "cip-uri de preamplfiicare" TL 026 sau ceva de genul, dar oricum din seria TL.Daca nu ma descurc cu schema pe care o gasesc imi poate face cineva acel preamplificator?Multumesc din nou.

Link spre comentariu

La asa ceva ma refeream...

Mii de scuze pentru post consecutiv si pentru reclama, dar asa ceva am in minte si CRED ca asa ceva imi trebuie... pentru ca vreau sa fie ceva gen "plug&play", intra cablurile de RCA in acel pre-amp si tot din el sa iasa... fara alte complicatii... :jytuiyu

Asa ceva am gasit pe net avand RCA input si RCA output, dar problema este pretul la el... :speriat

http://www.okazii.ro/catalog/51571247/p ... -riaa.html

Link spre comentariu

Deci, nimeni nimic?Caut pe cineva sa mi-l faca, de la 0, acel preamplificator, eu nu reusesc nici daca ma indruma oricine, plus de asta nu am gasit nici schema la el...Nimeni nu mi-l poate face, si platesc o suma rezonabila...

Link spre comentariu

Da, dl. Remus... Oricum le schimb tot asa se aude cel din coada, adica ultimul... :jytuiyu De aceea singura solutie e acel preamplificator pe RCA-uri, ca de interventii in interiorul statiei, nici nu se discuta ca mai au garantie, mai bine de un an.Deci, cineva care se ofera sa mi-l faca?Platesc tot ce e de facut la el.In Arad, s-au uitat ca orbii la mine cand am zis de preamp. pe RCA-uri. :nebunrau:

Link spre comentariu

Nu-i vorba de preamplificator pe RCA-uri.Ce-ti trbuie tie se numeste buffer iar RCA-urile sunt doar niste mufe.Deci orice montaj audio fi el preu, buffer, mixer sau amplificator, poate fi echipat cu mufe RCA, JACK etc

Link spre comentariu

Acum ca am analizat problema delicat si cu tatonari de scheme si kituri complete...stiu exact ce imi trebuie...Cumpar un AMPLIFICATOR, nu preamplificator, cum scrie in thread... care sa aiba 2x0.5- 2x2 W, sa se conecteze prin mufe RCA, si sa aiba alimentare la 220V.Daca mi-l poate face cineva, astept un MP sau pe messenger: "christi_maier".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări