khrystyan Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Salut tuturor!Doresc sa fac un preamplificator(plug&play) pentru 2 statii. Problema este ca am 2 statii si si o sursa(mp3 player).Din MP3 Player merge in primul pramplificator si din el in al 2-lea amplficator.Problema este intre primul si al 2-lea amplficator, deoarece se pierde "puterea" semnalului. Si al 2-lea amplficator se aude foarte incet la volum mic.De aceea doresc sa fac un preamp. pentru amplficator care sa fie intercalat intre primul si al 2-lea amplif. si sa aiba o alimentare simpla intre 9-12v.Luati-ma mai usor cu schemele, ca nu sunt deloc priceput in ale electronice, asta fiind primul cablaj pe care il realizez.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Incearca si cu un splitter dupa mp3 si duci cabluri de semnal in fiecare statie. Link spre comentariu
Neluc Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 sau o rezistenta de 5k inseriata cu intrarea la fiecare amplificator(cu pot. vol. aferent) Link spre comentariu
khrystyan Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Am incercat, nu mai are rost sa insir, am fost si la o firma de audio din Arad, si am luat si splitere.Tot la aia ajung, tot preamp imi trebuie.Intra protectia pe RCA-urile MP3-ului daca folosesc mai multe splitere si leg tot ce am pe singura pereche de RCA-uri de la player. Ca MP3-ul are o pereche de iesiri si primul si al 2-lea amplificator au 2 perechi de intrari fiecare.Si cu adaptori pt a 2-a statie nu ma complic... Stiu eu cum suna aia...;)O schema am nevoie si una simpla, strictul necesar... M-am interesat si am aflat ca ar fi buni ca "cip-uri de preamplfiicare" TL 026 sau ceva de genul, dar oricum din seria TL.Daca nu ma descurc cu schema pe care o gasesc imi poate face cineva acel preamplificator?Multumesc din nou. Link spre comentariu
khrystyan Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 La asa ceva ma refeream... Mii de scuze pentru post consecutiv si pentru reclama, dar asa ceva am in minte si CRED ca asa ceva imi trebuie... pentru ca vreau sa fie ceva gen "plug&play", intra cablurile de RCA in acel pre-amp si tot din el sa iasa... fara alte complicatii... Asa ceva am gasit pe net avand RCA input si RCA output, dar problema este pretul la el... http://www.okazii.ro/catalog/51571247/p ... -riaa.html Link spre comentariu
khrystyan Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Deci, nimeni nimic?Caut pe cineva sa mi-l faca, de la 0, acel preamplificator, eu nu reusesc nici daca ma indruma oricine, plus de asta nu am gasit nici schema la el...Nimeni nu mi-l poate face, si platesc o suma rezonabila... Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Amplificatoarele sint identice? Au aceeasi sensibiltate la intrare? Link spre comentariu
khrystyan Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Da, dl. Remus... Oricum le schimb tot asa se aude cel din coada, adica ultimul... De aceea singura solutie e acel preamplificator pe RCA-uri, ca de interventii in interiorul statiei, nici nu se discuta ca mai au garantie, mai bine de un an.Deci, cineva care se ofera sa mi-l faca?Platesc tot ce e de facut la el.In Arad, s-au uitat ca orbii la mine cand am zis de preamp. pe RCA-uri. Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Nu-i vorba de preamplificator pe RCA-uri.Ce-ti trbuie tie se numeste buffer iar RCA-urile sunt doar niste mufe.Deci orice montaj audio fi el preu, buffer, mixer sau amplificator, poate fi echipat cu mufe RCA, JACK etc Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Exista in Arad un magazin de piese electonice ,acolo gasesti kit-uri de preamplificatoare , egalizezi nivelele de iesire cu cite in potentiometru si ai rezolvat problema Link spre comentariu
khrystyan Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Stiu foarte bine ca RCA-urile si Jack sunt niste mufe... Anyway... Mi-l poate face cineva acel buffer, pentru amplifurile mele?Nu am gasit in Arad... chiar azi am fost... Link spre comentariu
khrystyan Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Deci, nimeni nu vinde un buffer din ala, sau sa mi-l poata face? Am cautat si pe adelaida, mivarom si din astea... nimic din ce imi trebuie... :cry: Link spre comentariu
khrystyan Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Inca mai cumpar acel buffer...UP! Link spre comentariu
khrystyan Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Acum ca am analizat problema delicat si cu tatonari de scheme si kituri complete...stiu exact ce imi trebuie...Cumpar un AMPLIFICATOR, nu preamplificator, cum scrie in thread... care sa aiba 2x0.5- 2x2 W, sa se conecteze prin mufe RCA, si sa aiba alimentare la 220V.Daca mi-l poate face cineva, astept un MP sau pe messenger: "christi_maier". Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Am bagat id tau de mes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum